از سوی وزارت بهداشت

بیمارستان فرهیختگان موفق به کسب «درجه یک» اعتباربخشی شد

تصویر مطلب بیمارستان فرهیختگان موفق به کسب «درجه یک» اعتباربخشی شد
  • چهارشنبه 29 خرداد 1398
بیمارستان فرهیختگان دانشگاه آزاد اسلامی موفق به کسب «درجه یک» اعتباربخشی از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، بیمارستان جدیدالتأسیس فرهیختگان با شروع سال جاری، عمل های جراحی خود را آغاز کرد و تاکنون شاهد بیش از 130 عمل جراحی بوده است.

امروز برای نخستین بار عمل جراحی شکستگی دیستال فمور در بیمارستان فرهیختگان انجام شد.

جراحی های مختلف از جمله جراحی شکاف کام و لب، جراحی های عمومی، جراحی زنان و زایمان و ... تاکنون در این بیمارستان انجام شده است.

کسب «درجه یک» اعتباربخشی بیمارستان فرهیختگان از سوی وزارت بهداشت

گواهینامه اعتباربخشی بیمارستان جدیدالتأسیس فرهیختگان صادر شد و این بیمارستان موفق به کسب درجه یک اعتبار بخشی از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی شد.

بیمارستان فرهیختگان در 22 بهمن ماه 97، همزمان با چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی با حضور دکتر علی اکبر ولایتی رئیس هیأت موسس و هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی و دکتر سعید نمکی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و دکتر طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی افتتاح شد.