آیت‌الله دژکام در شورای دانشگاه آزاد اسلامی:

تصویر مطلب نگاه جدید دانشگاه آزاد اسلامی به مسائل علمی، آموزشی، فرهنگی و اقتصادی آغاز گام دوم است
  • چهارشنبه 29 خرداد 1398
نماینده ولی فقیه در استان فارس و امام جمعه شیراز گفت: نگاه جدیدی که در عرصه مسائل علمی، آموزشی، فرهنگی، اقتصادی و اداری در دانشگاه آزاد اسلامی وجود دارد، آغاز گام دوم است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، آیت‌الله لطف‌الله دژکام نماینده ولی‌فقیه در استان فارس و امام جمعه شیراز در پنجمین جلسه شورای دانشگاه آزاد اسلامی که امروز در واحد شیراز برگزار شد، گفت: حضور دکتر ولایتی در دانشگاه آزاد اسلامی نویدبخش حرکتی جدی در این دانشگاه است و ان‌شاءالله در این مسیر گام‌های خوبی در آموزش عالی برداشته شود.

وی خاطرنشان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی در توسعه علمی کشور نقش ارزشمندی داشته است. مدیریت و رویکرد جدید دانشگاه می‌تواند دانشگاه آزاد اسلامی را به عنوان یکی از ارکان مهم در آموزش عالی بیش از پیش ارتقا دهد.

آیت الله دژکام ادامه داد: ما براساس روایت «العلم السلطان» باید جایگاه مراکز علمی را طوری پیش ببریم که بتواند به سعادت دنیا و آخرت مردم کمک کند، این در حالی است که اکنون وضعیت به جایی رسیده که مراکز علمی در اداره خود دچار مشکل هستند و این فاصله باید در گام دوم انقلاب برداشته شود و دانشگاه به جایی برسد که بتواند در تمدنی که می خواهیم پایه ریزی کنیم، نقش آفرین باشد.

نماینده ولی فقیه در استان فارس اظهار داشت: دانشگاه‌های کشور در حالی باید برای مشکلات راه‌حل ارائه دهند که اکنون در اداره خودشان هم دچار مشکل هستند. در گام دوم انقلاب باید این فاصله و نقیصه جبران شود تا به جایی برسیم که دنیا را برپایه نظریات حوزه و دانشگاه اداره کنیم. این افقی است که باید به آن بیاندیشیم.

امام جمعه شیراز با بیان اینکه در گام دوم انقلاب باید به فعالیت‌های علمی به صورت ویژه پرداخته شود، گفت: حضور دکتر ولایتی در دانشگاه آزاد اسلامی این امید را برای افرادی که دغدغه آموزشی عالی دارند، به وجود آورده که تحولات مهمی در این راستا صورت بگیرد. نگاه جدیدی که در عرصه مسائل علمی، آموزشی، فرهنگی، اقتصادی و اداری در دانشگاه آزاد اسلامی وجود دارد، آغاز گام دوم است که برای عملیاتی شدن، همت عالی مدیران و مسئولان استانی را می‌طلبد.

وی تصریح کرد: در برخی از واحدهای دانشگاهی برای درآمدزایی از روش های کاملاً سنتی استفاده می شود، در صورتی که انتظار این است که دانشگاه به عنوان یک مجموعه کاملاً علمی از طریق فعالیت های سنتی همچون باغداری و کشاورزی اقدام به درآمدزایی نکند، چرا که این فعالیت ها، شایسته جایگاه و نقش دانشگاه نیست، بنابراین دانشگاه باید بتواند گوشه ای از مشکلات را حل کند. درآمدزایی دانشگاه باید علمی و مبتنی بر روش‌های نوین باشد.

آیت الله دژکام در پایان گفت: مدیران دانشگاه آزاد اسلامی باید به نگاه جدیدی که در این دانشگاه به وجود آمده، ایمان داشته باشند و با نگاه عمیق و راهبردی بتوانند مسائل موجود دانشگاه و جامعه را به خوبی حل کنند. ما نیز برای کسانی که برای پیشبرد اهداف اسلامی در کشور زحمت می کشند، آرزوی توفیق و موفقیت داریم.