کارگاه تبیین بیانیه گام دوم در واحد سمنان برگزار شد

تصویر مطلب کارگاه تبیین بیانیه گام دوم در واحد سمنان برگزار شد
  • چهارشنبه 29 خرداد 1398
کارگاه یک‌روزه تبیین بیانیه گام دوم با حضور استادان بسیجی دانشگاه‌های استان سمنان به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد سمنان، دکتر محمد روحانی مقدم مسئول بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان با اعلام این خبر درباره هدف از برگزاری این کارگاه، اظهار کرد: تبیین بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی که توسط رهبر معظم انقلاب صادر شده، از اهداف اصلی برگزاری این کارگاه بود که توسط دکتر یعقوب توکلی عضو هیات علمی دانشگاه معارف اسلامی قم به‌عنوان مدرس این کارگاه مورد بررسی قرار گرفت.

دکتر روحانی مقدم خاطرنشان کرد: در این کارگاه با اتکا به توصیف هفت‌گانه مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب، وظایف دانشگاهیان در چند محور مورد بررسی قرار گرفت که ارتباط صمیمی با دانشجویان و قشر جوان، روشنگری و شبهه‌زدایی نسبت به پیشرفت‌های گام اول انقلاب (40 سال اول)، اقدامات دهه‌های پیش رو و... از جمله این محورها بود.

سخنرانی دکتر عبدالله خالصی‌دوست رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان و همچنین دکتر سیف‌الله سعدالدین رئیس بسیج اساتید استان سمنان از دیگر بخش‌های این کارگاه یک‌روزه بود که در سالن آمفی‌تاتر دانشکده فنی واحد سمنان برگزار شد.