دکتر آذین:

تصویر مطلب دانشگاه آزاد اسلامی گام‌های اساسی در مسیر پژوهش محوری با هدف تولید علم نافع برداشته است
  • چهارشنبه 29 خرداد 1398
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان گفت: بهترین راهکار برای رشد و بقا و عبور از مشکلات، تحول‌محوری و مدیریت انقلابی برمبنای نقشه راه ترسیم شده توسط رهبر معظم انقلاب اسلامی است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد اصفهان، دکتر احمد آذین رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان در نشست شورای حراست این استان به میزبانی واحد خمینی شهر گفت: دانشگاه آزاد اسلامی یکی از مهمترین دستاوردهای نظام اسلامی است و در حال حاضر، گفتمان ولایت مداری بر دانشگاه آزاد اسلامی حاکم است و لازمه این گفتمان، مدیریت جهادی است.

دکتر آذین با تأکید بر اینکه دانشگاه آزاد اسلامی باید نقش قوه عاقله کشور را به خوبی ایفا کند، اظهار داشت: براساس منویات مقام معظم رهبری و در راستای گام دوم انقلاب اسلامی، دانشگاه آزاد اسلامی باید بتواند مشکلات جامعه را حل کند.

دبیر هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان با اشاره به مدیریت شایسته دکتر ولایتی و دکتر طهرانچی، گفت: دانشگاه آزاد اسلامی گام های اساسی عبور از آموزش محوری و حرکت در مسیر پژوهش محوری را با هدف تولید علم نافع، به خوبی برداشته است.

وی با اشاره به فعالیت های شاخص دانش بنیان در استان اصفهان، گفت: یکی از موضوعاتی که می توان به عنوان نمونه ذکر کرد، تولید بذرهای هیبرید است که به عنوان یک طرح ملی مورد توجه مدیران دانشگاه آزاد اسلامی است. همچنین ورود دانشگاه آزاد اسلامی در کمک‌رسانی به حل مشکلات مناطق سیل زده و فعالیت در حوزه تولید سنگ های تزئینی و... نمونه های دیگری از حرکت دانشگاه آزاد اسلامی در مسیر حل مسائل کشور است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان افزود: دکتر طهرانچی تأکید زیادی بر دانشگاه جوار صنعت دارد و در این دوره توجه زیادی به مدارس سما شده است که نشان دهنده آغاز فصل بزرگی در نگاه به آینده است.

دکتر آذین تأکید کرد: واحدهای دانشگاهی باید توجه ویژه ای به ایجاد امید و تقویت انگیزه داشته باشند و اگر انقلابی بیندیشیم، رفتار ما هم انقلابی و در مسیر تغییر خواهد بود. توجه به منویات رهبر معظم انقلاب، بهترین نقشه راه در مسیر آینده دانشگاه آزاد اسلامی خواهد بود.