سومین گروه جهادی علوم پزشکی واحد قم به مناطق سیل‌زده اعزام شد

تصویر مطلب سومین گروه جهادی علوم پزشکی واحد قم به مناطق سیل‌زده اعزام شد
  • چهارشنبه 29 خرداد 1398
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان قم از اعزام سومین گروه جهادی علوم پزشکی این واحد دانشگاهی به مناطق سیل زده استان لرستان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد قم، دکتر سیف‌الله فضل‌اللهی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان قم گفت: سومین گروه جهادی علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی استان قم متشکل از 2 پزشک عمومی، یک پزشک متخصص، 9 پرستار و یک ماما برای کمک به مردم مناطق سیل‌زده، به استان لرستان اعزام شدند.

دکتر فضل‌اللهی افزود: مردم شریف مناطق سیل زده در روستاهای استان لرستان، جهت انجام فرآیند درمانی به مرکز بهداشت مراجعه و توسط گروه پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی قم ویزیت می شوند. کادر درمانی دانشگاه آزاد اسلانی قم در مرکز بهداشتی درمانی استان لرستان مستقر شده است و با همکاری جمعیت هلال احمر خدمت‌رسانی می کند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان قم ابراز امیداوری کرد در طول مدت حضور در منطقه، بیش از 3هزار نفر توسط کادر درمانی دانشگاه آزاد اسلامی قم ویزیت شوند.