دکتر طالب تاش

تصویر مطلب بیش از هزار کلاس درس آشنایی با قرآن کریم در هر نیمسال تحصیلی در دانشگاه آزاد برگزار می‌شود
  • سه شنبه 28 خرداد 1398
رئیس پژوهشکده قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی از بازنگری درس آشنایی با قران کریم خبر داد و گفت: به منظور تقویت آموزش و بروز رسانی این درس، کتاب فعلی در حال بازنگری است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد مشهد، دکتر عبدالمجید طالب تاش رئیس پژوهشکده قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی در حاشیه نخستین نشست هم اندیشی اعضای هیأت گزینش مدرسین درس آشنایی با قرآن کریم در واحد مشهد، گفت: هدف این نشست هم‌فکری و تبادل نظر در خصوص شاخص‌های ارزیابی به منظور یکسان کردن معیارهای اعطای مجوز به مدرسان است.

وی با اشاره به اینکه برخی سخنرانان این نشست در خصوص تازه‌ترین دستاوردهای آموزش قرآن کریم مطالبی را ارائه می کنند، افزود: حدود ۹۰ نفر از اعضای هیأت‌ گزینش مدرسان درس آشنایی با قرآن کریم که مسئولیت مصاحبه با متقاضیان تدریس درس آشنایی با قرآن کریم را در 26 استان کشور بر عهده دارند در این کارگاه شرکت کرده‌اند.

رئیس پژوهشکده قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی اظهار داشت: در این کارگاه سلسله بحث هایی پیرامون شاخص های ارزیابی مدرسان، نحوه مصاحبه از مدرسان و چگونگی فرآیند صدور مجوز تدریس برگزار می شود.

رئیس پژوهشکده قرآن و عترت بر اهمیت درس آشنایی با قرآن کریم در دانشگاه آزاد اسلامی تأکید کرد و گفت: دانشگاه آزاد اسلامی مفتخر است که با هدف اهمیت دادن به آموزش قرآن کریم در دانشگاه، همه دانشجویان مقطع کارشناسی، روخوانی، روانخوانی قرائت قرآن و مفاهیم قرآنی آموزش می بینند.

دکتر طالب تاش افزود: این رویکرد دانشگاه آزاد اسلامی پیوسته مورد توجّه و تکریم سایر مراکز آموزش عالی و نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها قرار گرفته است.

وی با تأکید بر اینکه در هر نیمسال تحصیلی بیش از یک هزار کلاس درس آشنایی با قرآن کریم در دانشگاه آزاد اسلامی برگزار می شود، گفت: به منظور تقویت آموزش و بروز رسانی این درس، کتاب فعلی در حال بازنگری است که همکاران معاونت فرهنگی و دانشجویی واحد تبریز مسئولیت بازنگری کتاب را بر عهده گرفته اند و ان شاءالله تا آغاز سال تحصیلی جدید شاهد تغییر کتاب درسی خواهیم بود.

نخستین کارگاه هم‌اندیشی هیأت‌های گزینش مدرسان درس آشنایی با قرآن کریم دانشگاه آزاد اسلامی در در واحد مشهد در حال برگزاری است.

انتهای پیام