دکتر کلانتری در اجلاس رؤسای واحدهای دانشگاه آزاد:

دانشگاه آزاد اسلامی در گام دوم انقلاب اسلامی نقش اساسی و بی‌بدیل ایفا می‌کند

تصویر مطلب دانشگاه آزاد اسلامی در گام دوم انقلاب اسلامی نقش اساسی و بی‌بدیل ایفا می‌کند
  • چهارشنبه 22 خرداد 1398
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان بزرگ‌ترین دانشگاه حضوری جهان در گام دوم جمهوری اسلامی ایران، می‌تواند نقش اساسی و بی‌بدیل ایفا کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، اجلاس رؤسای واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی در گرامیداشت سی‌وهفتمین سالگرد تأسیس این دانشگاه با عنوان «دانشگاه آزاد اسلامی؛ گام دوم انقلاب اسلامی» با حضور دکتر ولایتی رئیس هیأت مؤسس و هیأت امنا و دکتر طهرانچی رئیس دانشگاه در سالن همایش کتابخانه دکتر حبیبی واحد علوم و تحقیقات آغاز به کار کرد.

حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر ابراهیم کلانتری معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی در مراسم افتتاحیه این اجلاس گفت: همایش رؤسای واحدهای دانشگاهی که با عنوان «دانشگاه آزاد اسلامی؛ گام دوم انقلاب اسلامی» در حال برگزاری است، در واقع بزرگ‌ترین رویداد مدیریتی دانشگاه است.

وی با بیان اینکه رویکرد اصلی این نشست دوروزه، آغاز رویکرد جدید مدیریتی دانشگاه آزاد اسلامی و عملیاتی کردن آن است، اظهار داشت: ساختار دانشگاه آزاد اسلامی دچار تحولات اساسی شده که لازم بود در یک جلسه توجیهی مفصل ابعاد این ساختار برای همه مدیران، مسئولان و رؤسای واحدها تبیین شود.

حجت‌الاسلام والمسلمین کلانتری با بیان اینکه امیدواریم حرکت جدید دانشگاه آزاد اسلامی بتواند با قوت و قدرت کار خود را انجام دهد، تصریح کرد: سی و هفتمین سالگرد تأسیس دانشگاه آزاد اسلامی، با آغاز دهه پنجم انقلاب اسلامی و گام دوم انقلاب مقارن شده که بسیار حائز اهمیت است.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی، نقش دانشگاه‌ها را در گام دوم انقلاب اسلامی خطیر و مهم دانست و افزود: از آنجا که دانشگاه‌ها یک مرکز علمی تأثیرگذار بر نسل جوان هستند و این نسل باید گام دوم انقلاب را با اشراف و آشنایی کامل با مبانی و زیرساخت‌های انقلاب به سرانجام برساند، دانشگاه‌ها در دهه پنجم و گام دوم انقلاب اسلامی نقشی تأثیرگذار ایفا خواهند کرد. دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان بزرگ ترین دانشگاه حضوری جهان در ام‌القری جهان اسلام یعنی جمهوری اسلامی ایران، می‌تواند یک نقش اساسی و بی‌بدیل ایفا کند.

وی در پایان ابراز امیدواری کرد این نشست طلیعه‌ای برای این نقش‌آفرینی بزرگ باشد.