دکتر رسولی تأکید کرد

تبدیل گروه‌های آموزشی به واحدهای استراتژیک خودگردان

تصویر مطلب تبدیل گروه‌های آموزشی به واحدهای استراتژیک خودگردان
  • سه شنبه 21 خرداد 1398
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل بر تبدیل گروه‌های آموزشی دانشگاه به واحدهای استراتژیک خودگردان تأکید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد اردبیل، دکتر اسحاق رسولی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل در ویژه‌ برنامه بازدید مدیران گروه‌های آموزشی از طرح‌های تحولی دانشگاه، گفت: هدف‌گذاری و استراتژی کلان دانشگاه این است که هر گروه علمی و آموزشی به یک واحد استراتژیک خودگردان تبدیل شود.

وی افزود: این موضوع نقطه قوت برای دانشگاه محسوب می‌شود و می‌تواند با هم‌فکری و هم‌افزایی در جهت ارایه‌ خدمات به جامعه و حل مسائل مؤثر واقع شود.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل گفت: ظرفیت‌ها و قابلیت‌هایی در دانشگاه وجود دارد که می‌تواند فرآیند رشد را ادامه دهد، باید شرایطی را فراهم کنیم که این مسیر ادامه داشته‌ باشد و کلید رمز این امر در مسأله‌گرایی است.

دکتر رسولی ادامه داد: مسائل و مشکلات جامعه برای دانشگاه یک فرصت است که باید برای حل تمامی مسائل اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و ... همت گماشته و راه‌حل ارایه کند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل اظهار داشت: برای تمام معاونت‌ها دو مأموریت اجرای طرح‌های تحولی و بهبود مستمر را تکلیف کرده‌ایم که نتیجه‌ اجرای این دو مأموریت، اهداف دانشگاه را در کاهش اتکا به شهریه برآورده می‌کند.

دکتر رسولی گفت: استراتژی اجرای برنامه‌های تحولی و بهبود مستمر اگرچه در معاونت‌ها انجام می‌شود، ولی طرح‌های نو و ابتکاری هستند که دانشگاه را تحت‌تأثیر قرار داده و موجب تعالی آن می‌شود.

وی از جمله طرح‌های تحولی اجرا شده در دانشگاه را راه‌اندازی مرکز سنجش سلامت و استعدادیابی ورزشی عنوان کرد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل با اشاره به راه‌اندازی مرکز جامع تخصصی مشاوره، گفت: این طرح با مدیریت گروه روانشناسی و همکاری دیگر گروه‌ها راه‌اندازی شده و اولین مرکز جامع در استان محسوب می‌شود که اساتید برجسته در رشته‌های مختلف به ارایه مشاوره و برگزاری کارگاه‌های تخصصی و عمومی برای دانشجویان و افراد خارج از دانشگاه و دستگاه‌های اجرایی اقدام می‌کنند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل با بیان اینکه 11 محصول دانش‌بنیان به مرحله‌ تولید و تجاری‌سازی رسیده، گفت: چراغ‌های روشناییled با بالاترین بهره‌ی نوری مستقر در مرکز رشد و فناوری واحد به بازار عرضه شده و قراردادهای خوبی با برخی دستگاه‌های اجرایی منعقد و عملیاتی شده است.

دکتر رسولی تولید داروهای گیاهی را از دیگر محصولات تجاری‌سازی شده عنوان کرد و افزود: در حال حاضر 10 محصول از این داروها در سرای نوآوری دانشگاه تولید و به بازار ارائه می‌شود.

وی ادامه داد: آسفالت رنگی تولید شده در شرکت دانش‌بنیان دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل با انعقاد قراردادی در جاده‌ها و تونل‌های کشور استفاده می‌شود که از ویژگی‌های فنی و تخصصی منحصر ‌بفردی در این حوزه برخوردار است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل به اجرای طرح آگرواکوتوریسم در مزرعه حسن‌باروق اشاره کرد و گفت: در این مزرعه‌ تحقیقاتی در حال حاضر بیش از 20 نوع طرح گردشگری و دانش‌بنیان که از ارزش‌آفرینی بالایی برخوردار است، اجرا می‌شود و هم‌اکنون برای بیش از 100 نفر به‌طور مستقیم و غیر‌مستقیم اشتغال ایجاد کرده‌ است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل راه‌اندازی تالار، مرکز آموزش‌های تخصصی زبان و درمانگاه سلامت را از دیگر طرح‌های تحولی در این واحد دانشگاهی عنوان کرد که به صورت مشارکتی اجرا می‌شود.