دکتر آذین:

نقطه قوت جمهوری اسلامی، فرهنگ ایثار و شهادت است

تصویر مطلب نقطه قوت جمهوری اسلامی، فرهنگ ایثار و شهادت است
  • سه شنبه 21 خرداد 1398
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان گفت: نقطه قوت نظام مقدس جمهوری اسلامی در برابر دشمنان، فرهنگ ایثار، شهادت و روحیه ایمان و خودباوری نسل جوان است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد اصفهان، دکتر احمد آذین رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان در نشست تخصصی «جلوه های معلمی استاد» گفت: اگر امروز سایه امنیت بر سر ایران است و اگر بر قلل رفیع علمی دنیا قرار داریم، به یمن جانفشانی شهدای انقلاب، دفاع مقدس، هسته ای، مدافع حرم و شهدای مدافع امنیت است.

دبیر هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان، با اشاره به لزوم آشنایی نسل جوان با الگو، اعتقاد و افکار شهدا خاطرنشان کرد: آشنایی نسل جدید با سیره شهدا، دفاع مقدس و فرهنگ ایثار و شهادت باعث می‌شود که انقلاب اسلامی نسل به نسل بیمه شود، از این رو بر همه ما واجب است که بتوانیم به فراخور زمان و با استفاده مناسب از ابزار فرهنگی، نسل جوان را با فرهنگ ایثار و شهادت مأنوس کنیم.

دکتر آذین تصریح کرد: ورود ایران به گام دوم انقلاب ثمره فرهنگ شهادت طلبی جوانان و رشادت غیور مردان این سرزمین و صبر و استقامت خانواده شهداست و نقطه قوت نظام مقدس جمهوری اسلامی در برابر دشمنان، فرهنگ ایثار، شهادت و همچنین روحیه ایمان و خودباوری نسل جوان است. بر همین اساس طی چهار دهه متوالی توانسته ایم بر توطئه‌ها، کینه توزی‌ها و دشمنی ها فائق آمده و پیروز شویم.

آذین در پایان خاطرنشان کرد: بهره‌برداری از جلوه های معلمی استاد و متفکر بزرگ شهید علامه مطهری(ره) باید سرمشق استادان دانشگاه باشد.

هدف دشمن، ایجاد یأس و نومیدی در میان جوانان است

آیت الله سید ابوالحسن مهدوی نماینده مجلس خبرگان و امام جمعه موقت اصفهان نیز در این نشست گفت: بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی یک بیانیه کامل و عملیاتی است که همه مردم ایران را مخاطب قرار داده و بر همه ما واجب است ضمن عمل به این بیانیه، در ترویج محتوای آن کوشا باشیم.

وی افزود: هفت وظیفه و توصیه در این بیانیه ذکر شده که در صدر آن، توجه به علم، پژوهش و فناوری قرار دارد و این وظیفه ما در حوزه و دانشگاه است که حرکت علمی کشور را شتاب دهیم و جایگاه کشور را در دنیا ارتقاء بخشیم.

آیت الله مهدوی با تأکید بر لزوم صیانت از پوشش اسلامی در محیط های دانشگاهی گفت: در باب حجاب، عفاف و پوشش اسلامی، دشمن در حال مقابله است و انفعال ما زمینه را برای تحریف واقعیات فراهم می سازد، از این رو ضرورت دارد تا با بیان ویژگی ها و محسنات عفاف و حجاب، نسل جوان را با برکات و آثار حسنه آن آشنا سازیم، زیرا تمام دستورات دین مطابق با فطرت و خلقت ماست.