افتتاح استخر پرورش ماهی در دانشگاه آزاد اسلامی اقلید

تصویر مطلب افتتاح استخر پرورش ماهی در دانشگاه آزاد اسلامی اقلید
  • سه شنبه 31 اردیبهشت 1398
مرحله نخست استخر پرورش ماهی قزل آلا در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اقلید افتتاح شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد اقلید، دکتر جواد گرامی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اقلید با بیان اینکه فعالیت‌های اقتصادی باید در اولویت برنامه های دانشگاه قرار گیرد، گفت: دانشگاه آزاد اسلامی واحد اقلید با توجه به ظرفیت‌‌های موجود و شرایط اقلیمی، قدم‌های مناسبی در جهت تولید و پرورش ماهی برداشته و امروز شاهد افتتاح مرحله نخست استخر پرورش ماهی در این واحد دانشگاهی هستیم.

وی با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی توجه ویژه‌ ای به ایجاد منابع مالی و درآمدهای غیر شهریه‌ای دارد، اظهار داشت: طرح پرورش ماهی در دانشگاه آزاد اسلامی اقلید در استخر مزرعه دانشگاه با ظرفیت 1800 متر مکعب آب با رها سازی 20 هزار قطعه بچه ماهی قزل آلا به وزن 10گرم شروع به فعالیت کرده و براساس پیش بینی ها در شش ماه آینده آماده صید خواهد بود.

دکتر گرامی، کاشت محصولات کشاورزی در مزرعه دانشگاه آزاد اسلامی واحد اقلید، برگزاری دوره های آموزشی کوتاه مدت، واگذاری امکانات مازاد ورزشی به بخش خصوصی و ... را از راهکارهای ایجاد درآمدهای غیرشهریه ای عنوان کرد.