تصویر مطلب حمایت مادی و معنوی دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز از طرح‌های دانش‌بنیان اقتصادی
  • سه شنبه 31 اردیبهشت 1398
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز از حمایت مادی و معنوی این دانشگاه از طرح های دانش بنیان اقتصادی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد کرج، دکتر محمدحسن برهانی‌فر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز با حضور در مرکز رشد واحد کرج، از روند اجرای طرح های دانش بنیان و اقتصادی این دانشگاه بازدید کرد.

دکتر برهانی‌فر ضمن بازدید از فضاها و دفاتر شرکت های دانش بنیان فعال این دانشگاه، بر حمایت همه‌جانبه مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز از طرح های دانش بنیان اقتصادی که خروجی علمی و عملی داشته باشد، تأکید کرد.

وی خاطرنشان کرد: دانشگاه با تمامی ظرفیت‌های مادی و معنوی خود از شرکت ها و ایده های دانش بنیان برای حضور در عرصه‌های اقتصادی حمایت می کند. اما لازمه استمرار این حمایت ها توجیه منطقی و خروجی عینی و ارائه محصولات با کیفیت و متناسب با نیاز جامعه است.

دکتر برهانی فر با اشاره به توانمندی های علمی و عملی دانشگاه آزاد اسلامی در استان البرز، اظهار داشت: قابلیت تبدیل شدن به قطب علمی در زمینه‌های مختلف کشاورزی و صنعتی در این دانشگاه وجود دارد و چشم‌انداز آینده این دانشگاه باید کسب ارزش افزوده و سودآوری مادی و معنوی برای دانشگاه و جامعه باشد.