توسط دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

نخستین کمپین روزه‌داری و سلامت برگزار می‌شود

تصویر مطلب نخستین کمپین روزه‌داری و سلامت برگزار می‌شود
  • سه شنبه 31 اردیبهشت 1398
نخستین کمپین روزه‌داری و سلامت در تبریز به همت معاونت فرهنگی و دانشجویی و کمیته دانشجویی توسعه آموزش علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد تبریز، دکتر سعید وحیدی مهر معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز گفت: نخستین کمپین روزه‌داری و سلامت در تبریز با مشارکت ۱۰۰ نفر از دانشجویان و اعضای هیأت علمی دانشکده علوم پزشکی در راستای آشناکردن مردم با فواید روزه‌داری و تأثیرات آن بر سلامت جسمی و روحی و ارائه خدمات پزشکی برای مراجعان برگزار می‌شود.

وحیدی‌مهر افزود: خدمات پزشکی این کمپین شامل کنترل فشارخون، تعیین شاخص توده بدنی(BMI)، کنترل قند خون و ارائه خدمات مشاوره‌ای زیر نظر پزشک و اعضای هیئت علمی دانشکده علوم پزشکی واحد تبریز خواهد بود.

وی تأکید کرد: برگزاری این کمپین گامی برای اجرای یکی از مضامین اصلی بسته تحول و نوآوری آموزش پزشکی وزارت بهداشت (آموزش پاسخگوی اجتماعی) است.

وحیدی‌مهر از استقرار تیم پزشکی این کمپین در مجتمع‌های تجاری لاله پارک و ستاره باران شهر تبریز در روزهای ۳۱ اردیبهشت و یکم خرداد خبر داد.