خدمت‌‌رسانی کلینیک سیار دندانپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی بروجرد در پلدختر

تصویر مطلب خدمت‌‌رسانی کلینیک سیار دندانپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی بروجرد در پلدختر
  • سه شنبه 27 فروردین 1398
رئیس دانشکده دندانپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجرد از خدمت‌رسانی کلینیک سیار دندانپزشکی این دانشگاه در شهر سیل‌زده پلدختر خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد بروجرد، دکتر آزاده حسین‌زاده رئیس دانشکده دندانپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجرد گفت: یک دستگاه اتوبوس که مجهز به یونیت دندانپزشکی، عکسبرداری و دیگر تجهیزات مورد نیاز است به همراه گروهی از بهترین دندانپزشکان و دستیاران، به شهر سیل زده پلدختر اعزام شد.

وی اظهار داشت: این اتوبوس سیار شامل دو دستگاه یونیت دندانپزشکی، دستگاه رادیوگرافی، انواع وسایل مورد نیاز برای جراحی‌های دندانی، خدمات ترمیمی، عصب‌کشی، شامل ست‌های کامل جراحی، ساکشن، هندپیس جراحی‌‌های مربوط به بافت سخت و استخوانی و وسایل مورد نیاز برای انجام انواع خدمات مربوط به ترمیم شامل برترین برندهای کامپوزیت و امالگام است.

رئیس دانشکده دندانپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجرد با بیان اینکه این اتوبوس یکی از مجهزترین کلینیک‌های سیار کشور در زمینه دندانپزشکی است، افزود: خدمات عصب‌کشی این اتوبوس شامل روتاری و ... است.