ساخت اولین سوئیچ گرافنی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین ـ پیشوا

تصویر مطلب ساخت اولین سوئیچ گرافنی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین ـ پیشوا
  • دوشنبه 26 فروردین 1398
اولین سوئیچ گرافنی با محدوده کاربرد ترا هرتز در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین ـ پیشوا ساخته شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد ورامین ـ پیشوا، مقاله دکتر زینب رمضانی از استادان گروه مهندسی برق دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین- پیشوا در حوزه نانو تکنولوژی در مجله آی اس آی Nanoscale از انتشارات Royal Society of Chemistery با ایمپکت فاکتور ۷/۲۳۳ و رتبه جهانی ۱۸ و کیفیت Q1 به چاپ رسید.

این مقاله حاصل دستاورد پژوهش عملی و تئوری به مدت دو سال در حوزه نانوتکنولوژی و سوئیچینگ سیستم های مخابراتی است.

برای اولین بار در این پژوهش از ترکیب گرافن برای ساخت یک سوئیچ با کاربرد در فرکانس های خیلی بالا در محدوده ترا هرتز (ده به توان دوازده هرتز) استفاده شده است.

این دستگاه برای اولین بار با دستگاه های پیشرفته ساخته و تست شده و تاکنون هیچ دستگاهی به این روش و با این عملکرد ارائه نشده است‌.