دکتر نگاهداری:

آیین‌نامه مشارکت اساتید در اداره بهتر آزمایشگاه ها تدوین شده است

تصویر مطلب آیین‌نامه مشارکت اساتید در اداره بهتر آزمایشگاه ها تدوین شده است
  • چهارشنبه 21 فروردین 1398
رئیس پژوهشگاه و شبکه آزمایشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: آیین‌نامه واگذاری اداره آزمایشگاه‌ها به اساتید برای تائید و ابلاغ به واحدهای دانشگاهی به هیات رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی فرستاده شده است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از خبرگزاری فارس، دکتر بابک نگاهداری رئیس پژوهشگاه و شبکه آزمایشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به اولویت‌های این شبکه آزمایشگاهی برای سال ۹۸، گفت: زیرساخت‌های تخصصی آزمایشگاهی و کارگاهی دانشگاه آزاد در کشور برتر است و برای سال جدید سعی داریم با برنامه‌ریزی‌های مدون تحول جدی در این حوزه داشته باشیم.

وی افزود: باید الگوی مدیریتی در این نوع شبکه‌های آزمایشگاهی به شکلی باشد که منافع و سود دانشگاه و اساتید از ارائه خدمات تخصصی آزمایشگاهی همزمان در نظر گرفته شود که بر این اساس آیین‌نامه‌ای درباره واگذاری اداره آزمایشگاه‌ها به اساتید تدوین کردیم.

دکتر نگاهداری گفت: این آیین‌نامه برای تائید و ابلاغ به واحدهای دانشگاهی به هیات رئیسه دانشگاه آزاد فرستاده شده است.

رئیس پژوهشگاه و شبکه آزمایشگاهی دانشگاه آزاد عنوان کرد: در سال جدید درآمدزایی و بازاریابی فعال برای ظرفیت‌های آزمایشگاهی و کارگاهی مدنظر ماست.

وی اضافه کرد: همچنین بهینه‌سازی و به‌روزرسانی سامانه ساها (سامانه آزمایشگاه‌های همکار آزاد) نیز در دستور کار است.