مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج با خانواده شهدا و جانبازان دیدار کردند

تصویر مطلب مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج با خانواده شهدا و جانبازان دیدار کردند
  • چهارشنبه 22 اسفند 1397
به مناسبت بزرگداشت روز شهدا، مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج با خانواده شهدا و جانبازان دیدار کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد کرج، در آستانه بزرگداشت روز شهدا، دکتر محمدحسن برهانی‌فر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز و واحد کرج، به همراه معاونان و جمعی از کارکنان این دانشگاه با حضور در منزل تعدادی از جانبازان و شهدا، با خانواده های آنها دیدار کردند.

دکتر برهانی‌فر در این دیدار ضمن گرامیداشت یاد و خاطره فداکاری‌ها و دلاوری‌های این بزرگمردان تاریخ انقلاب شکوهمند اسلامی، جانبازان را شاهدان عینی رشد و بالندگی ارزش‌ها و آرمان‌های انقلاب اسلامی در جبهه‌های حق علیه باطل و یادگاران شهدای جنگ تحمیلی و مدافعین حرم عنوان کرد.

حجت‌الاسلام والمسلمین داود خوش‌باور مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز نیز در این دیدار گفت: هرکس در راه خداوند از جان خود بگذرد، به مقام رفیع شهادت نائل شده و نزد حضرت حق از اجر و قرب ویژه‌ای برخوردار است.

در ادامه، حجت الاسلام والمسلمین ابراهیم اکبری معاون دانشجویی و فرهنگی واحد کرج تأکید کرد: شهادت در راه حق یکی از افتخارآمیزترین اعمالی است که انسان می تواند انجام دهد و از این رو شهدا در جامعه اسلامی ما سبب سربلندی و افتخار و همچنین الگوهای ایثار و از خودگذشتگی هستند.