نخستین کرسی نظریه پردازی ترویجی در دانشگاه آزاد اسلامی بردسیر برگزار شد

تصویر مطلب نخستین کرسی نظریه پردازی ترویجی در دانشگاه آزاد اسلامی بردسیر برگزار شد
  • سه شنبه 21 اسفند 1397
نخستین کرسی نظریه پردازی ترویجی در راستای تحقق منویات مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی بردسیر برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد بردسیر، در راستای تحقق منویات مقام معظم رهبری درخصوص تبدیل‌ «تولید نظریه‌ و فکر» به‌ ارزش‌ عمومی‌ و ضرورت‌ تجلیل‌ از نظریه‌سازان‌ و نوآوران‌، نخستین کرسی نظریه پردازی ترویجی دانشگاه آزاد اسلامی بردسیر با عنوان «راه‌های ترویج فرهنگ شهادت» با حضور صاحب نظران در این دانشگاه برگزار شد.

دکتر میثم تارم رئیس دانشگاه آزاد اسلامی بردسیر در این نشست به اهمیت برگزاری کرسی‌های نظریه پردازی در تبادل آرا، افکار و هم‌افزایی علمی اشاره کرد و گفت: کرسی‌‌های نظریه پردازی می‌‌تواند نقش مهمی در ایجاد فضای خودباوری و نشاط علمی و تقویت روحیه نقد و مناظره ایفا کند.

وی برگزاری نخستین کرسی نظریه پردازی ترویجی دانشگاه آزاد اسلامی بردسیر با عنوان «راه‌های ترویج فرهنگ شهادت» را فعالیت بسیار خوب تحقیقی و پژوهشی در جهت معرفی فرهنگ ایثار و شهادت دانست و افزود: باید با برگزاری چنین جلساتی، اهداف و آرمان‌های شهدا و رزمندگان در 8 سال دفاع مقدس را به نسل جوان به ویژه دانشجویان معرفی کنیم.

مهدی وحیدی مطلق عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی بردسیر، داوری و مدیریت نخستین کرسی نظریه پردازی را بر عهده داشت.