در سازمان مرکزی

سفیر سوریه در ایران با رئیس دانشگاه آزاد اسلامی دیدار کرد

تصویر مطلب سفیر سوریه در ایران با رئیس دانشگاه آزاد اسلامی دیدار کرد
  • سه شنبه 14 اسفند 1397
عدنان محمود سفیر جمهوری سوریه در ایران ظهر امروز با دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی دیدار و گفت‌وگو کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، آقای عدنان محمود سفیر جمهوری سوریه در ایران ظهر امروز (سه‌شنبه 14 اسفند) در سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی با دکتر محمدمهدی طهرانچی دیدار و گفت‌وگو کرد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در ابتدای این دیدار با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری درباره توسعه علمی جمهوری اسلامی ایران در منطقه، اظهار داشت: رهبر معظم انقلاب تأکید دارند دانشی که در اختیار ایران است متعلق به همه مردم مسلمان و مردم منطقه بوده و باید علمی که در اختیار ایران است به کشورهای منطقه و کشورهای مسلمان منتقل شود.

وی گفت: اقتدار کنونی در جامعه اسلامی و پیروزی‌های اخیر جبهه مقاومت مرهون اقتدار علمی است و جمهوری اسلامی ایران برای نقش‌آفرینی علمی، دانشگاهی و انتقال این علم به کشورهای منطقه تأکید ویژه دارد.

عضو هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی در ادامه این دیدار اعلام کرد دانشگاه آزاد اسلامی بیش از یک میلیون و 320 هزار دانشجو و 59 هزار دانشجوی دکتری دارد.

دکتر طهرانچی همچنین بر آمادگی کامل این دانشگاه برای کمک به پیشرفت جمهوری سوریه و همکاری علمی دانشگاه آزاد اسلامی در بازسازی سوریه تأکید کرد.

در ادامه این دیدار بر تعامل و همکاری‌های علمی، دانشگاهی و پژوهشی دانشگاه‌های سوریه با دانشگاه آزاد اسلامی تأکید شد.

عدنان محمود سفیر سوریه در ایران نیز با ابراز خرسندی از این دیدار خطاب به دکتر طهرانچی گفت: خوشحالم که امروز افتخار پیدا کردم که با شما دیدار کنم. جمهوری اسلامی ایران و جمهوری سوریه یک خانواده با ارزش‌های مشترک بوده و دارای منظومه‌های اخلاقی و انسانی مشترک هستند. این اشتراکات باعث می‌شود روابط دو کشور تعمیق یافته و محکم‌تر شود.

وی با اشاره به سفر اخیر بشار اسد رئیس‌جمهور سوریه به ایران و دیدار وی با رهبر معظم انقلاب، خاطرنشان کرد: سفر اخیر رئیس‌‌جمهوری سوریه به ایران تأکید بر روابط عمیق دو کشور بوده و بشار اسد برای قدردانی از حمایت‌های رهبر معظم انقلاب اسلامی و ملت بزرگ ایران به این کشور سفر کرد.

عدنان محمود در پایان گفت: ما با شناختی که از دکتر طهرانچی داریم، ایشان بر مسندی تکیه بزنند و عهده‌دار مسئولیت بشوند، جایگاه آن سِمت ارتقا می‌یابد و ایشان هستند که به این مسئولیت‌ها جایگاه داده و آن را ارتقا می‌دهند.