در سفر به استان خراسان رضوی صورت گرفت

بازدید دکتر طهرانچی از مجتمع گلبهار دانشگاه آزاد اسلامی

تصویر مطلب بازدید دکتر طهرانچی از مجتمع گلبهار دانشگاه آزاد اسلامی
  • چهارشنبه 19 دی 1397
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در سفر به استان خراسان رضوی از مجتمع بین المللی گلبهار بازدید کرد.

به گزارش خبرنگار روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در سفر 2 روزه خود به استان خراسان رضوی با حضور در مجتمع بین المللی گلبهار دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد از بخش های مختلف این مجتمع دانشگاهی بازدید کرد.

دکتر طهرانچی از سالن آمفی تئاتر 740 نفری، کتابخانه و سالن های مطالعه، آزمایشگاه ها، کارگاه هیدرولیک و پنوماتیک، کارگاه تهویه مطبوع تابستانی، کارگاه حرارت مرکزی با آبگرم، سالن CNC، کارگاه پرورش عقرب، کارگاه تراشکاری و فلزکاری، مجموعه سالن ورزشی و بخش های اداری و آموزشی مجتمع گلبهار بازذید کرد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در حاشیه این دیدار بر برنامه ریزی جدی واحد مشهد برای جذب دانشجو در مجتمع گلبهار، اختصاص 20 هکتار از زمین های این مجتمع به دانشجویان رشته های کشاورزی، تعمیر و نگهداری و اورهال دستگاه ها و تجهیزات کارگاهی تأکید کرد.

مجتمع دانشگاهی گلبهار در سایتی به مساحت 208 هکتار و 21 هزار مترمربع زیربنای اداری و آموزشی در سال 1386 راه اندازی شد.