شیخ‌عطار: با جذب دانشجوی غیرایرانی درآمدزایی می‌کنیم

تصویر مطلب شیخ‌عطار: با جذب دانشجوی غیرایرانی درآمدزایی می‌کنیم
  • دوشنبه 17 دی 1397
مدیرکل امور بین‌الملل دانشگاه آزاد اسلامی گفت: با جذب دانشجوی غیرایرانی درآمدی ایجاد می‌شود، اما هدف دانشگاه از جذب دانشجوی خارجی الهام‌بخشی است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از روزنامه فرهیختگان، علیرضا شیخ‌عطار مدیرکل امور بین‌الملل دانشگاه آزاد اسلامی درخصوص همکاری با سما در واحدهای بین‌الملل، گفت: طی توافقی که با سازمان سما داشتیم، قرار شد آنها را هم در فعالیت‌های برون‌مرزی شریک کنیم و هرجا به‌دنبال ایجاد شعبه یا درمورد جذب دانشجو، از مرحله پایه‌ای‌تر یعنی مدارس سما شروع خواهیم کرد.»

وی افزود: در حال حاضر صحبت‌های اولیه برای ایجاد مدارس سما در افغانستان انجام شده که به‌زودی به نتیجه نهایی خواهیم رسید. در دیگر کشورهای همسایه هم درصدد گسترش شبکه مدارس سما برای ارائه آموزش‌های سطح بالاتر و جذاب برای مردم منطقه هستیم.

مدیرکل امور بین‌الملل دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به اینکه هدف واحد‌های بین‌الملل دانشگاه آزاد اسلامی درآمدزایی نیست، اظهار داشت: اساساً با این نگاه مخالف هستم و به مسئولان واحد‌ها اعلام کردم مدیریت بین‌المللی با هدف درآمدزایی نیست و سطح فعالیت‌های بین‌المللی را نباید پایین آورد. باید در جهت اسناد بالادستی نظام و به‌عنوان کمک به سیاست خارجی نظام گام برداشت.

شیخ عطار ادامه داد: به‌دنبال این هستیم که با ارائه آموزش‌های نمونه و پژوهش‌های بسیار عالی نشان دهیم میراث امام‌خمینی(ره) که همان اندیشه الهام‌بخشی بوده، پایدار و زنده است. این ملت روزی در همه شئون وابسته و غیرمستقل بود اما امروز در شئون علمی مستقل، پیشتاز و الهام‌بخش است. به‌عنوان کسی که سال‌هاست فعالیت دیپلماسی در کارنامه تجربی خود دارم، این سیاست گذشته که فعالیت‌های بین‌المللی را به‌عنوان درآمدزایی می‌دانستند، متوقف کرده‌ایم.