دکتر رنجبر در مسابقات ربوکاپ بین المللی آسیا و اقیانوسیه تاکید کرد

حمایت همه جانبه دانشگاه آزاد اسلامی از فعالیت های نوآورانه

تصویر مطلب حمایت همه جانبه دانشگاه آزاد اسلامی از فعالیت های نوآورانه
  • پنج شنبه 15 آذر 1397
مسابقات ربوکاپ بین المللی آسیا و اقیانوسیه به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد امارات در حال برگزاری است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دومین دور مسابقات ربوکاپ بین‌المللی آسیا و اقیانوسیه به عنوان پیش درآمد مسابقات کیش، به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد امارات از دیروز آغاز شد.

دکتر بیژن رنجبر معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی در مراسم افتتاحیه این مسابقات با قدردانی از فدراسیون ربوکاپ جهانی و واحد امارات در برگزاری مسابقات، حمایت همه جانبه دانشگاه آزاد اسلامی از فعالیت‌های نوآورانه و تکنولوژی های روز را اعلام کرد.

گفتنی است در این مسابقات ۱۴۰ شرکت کننده خارجی با ترکیب ۳۲ تیم و ۱۱۰ شرکت کننده از امارات در قالب ۹ تیم حضور دارند.

همچنین کشورهای روسیه، قزاقستان، چین، سنگاپور، کره جنوبی، هند، ایران و امارات در این مسابقات شرکت می کنند و مسابقات در دو لیگ On Stage و Rescue انجام می شود.

لازم به ذکر است دانشگاه آزاد اسلامی واحد امارات با همکاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد قزوین میزبانی این مسابقات را به عهده گرفته است.

مسابقات در دو روز آینده، برای مشخص شدن برندگان نهایی در هر لیگ، ادامه خواهد داشت.