با حضور حجت‌الاسلام رستمی و دکتر طهرانچی

تصویر مطلب دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در سازمان مرکزی دانشگاه‌ آزاد اسلامی رسماً افتتاح شد
  • چهارشنبه 14 آذر 1397
دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین مصطفی رستمی و دکتر طهرانچی بصورت رسمی افتتاح شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، حجت الاسلام والمسلمین مصطفی رستمی صبح امروز چهارشنبه ضمن دیدار با اعضای هیأت رئیسه دانشگاه، دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی را افتتاح کرد.

لازم به ذکر است دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری پیش از این در سطح واحدهای مراکز استانی دانشگاه آزاد اسلامی فعالیت داشته اند و پیش‌بینی می‌شود با راه اندازی دفتر نهاد در سازمان مرکزی و حمایت های هیأت رئیسه دانشگاه، این فعالیت‌ها با گسترش و رونق بیشتری دنبال شود.