دکتر متاجی:

«مهارت محوری» در مقاطع کاردانی و کارشناسی مورد توجه قرار بگیرد

تصویر مطلب «مهارت محوری» در مقاطع کاردانی و کارشناسی مورد توجه قرار بگیرد
  • شنبه 10 آذر 1397
مدیر کل آموزش و گسترش دانشگاه آزاد اسلامی گفت: در مقاطع کاردانی وکارشناسی موضوع «مهارت محوری» باید مورد توجه بیشتری قرار گیرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از خبرگزاری ایسکانیوز، دانشجویان همواره در طول دوران تحصیل به دنبال کاری هستند که بتوانند نیازهای حداقلی خود را برآورده کنند. از همین روی موضوع اشتغال دانشجویی همواره مورد توجه بسیاری از کارشناسان و مسئولان آموزشی کشور بوده است.

جدای از اشتغال دانشجویی، موضوع «مهارت محوری» در دانشگاه ها به عنوان یکی از اصلی ترین دغدغه های مسئولان آموزش عالی کشور بوده است که فرد پس از فارغ التحصیلی، از طریق مهارتی که در طول دوران تحصیل خود آموخته است، شغلی مناسب برای خود ایجاد کند.

دکتر اسدالله متاجی مدیرکل امور آموزش و گسترش دانشگاه آزاد اسلامی درباره مهارت محوری در دانشگاه آزاد اسلامی در راستای سند آمایش اظهار داشت: در شورای گسترش دانشگاه آزاد اسلامی این موضوع بررسی شده و در حال حاضر به این نتیجه رسیده ایم که در مقاطع کاردانی و کارشناسی موضوع مهارت محوری باید مورد توجه بیشتری قرار بگیرد.

وی ادامه داد: موضوع مهارت محوری در واحدهای کوچک و متوسط دانشگاه آزاد اسلامی که در خارج از مراکز استان ها قرار دارند، با کمک واحد های سما در اولویت قرار خواهد گرفت. زیربنای این موضوع را می توانیم با اطلاع رسانی که واحد های سما انجام می دهند، با قدرت و قوت بیشتری گسترش دهیم.

مدیرکل امور آموزشی و گسترش دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به موضوع اشتغال دانشجویی در واحد های دانشگاه آزاد اسلامی گفت: این موضوع به صورت آزمایشی در چند واحد اجرا شده، به عنوان مثال در واحد ورامین دانشجو دیگر نیازی به پرداخت شهریه ندارد و کارهایی که بر اساس رشته تحصیلی او تعریف شده را انجام می دهد.