رئیس دانشگاه آزاد اسلامی بندرعباس:

علوم انسانی بسترساز توسعه ملی در کشور است

تصویر مطلب علوم انسانی بسترساز توسعه ملی در کشور است
  • سه شنبه 15 آبان 1397
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس گفت:  علوم انسانی بستر و زمینه ساز توسعه ملی در کشور است که باید با برنامه ریزی و استراتژی خاص، تدوین و اجرایی شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد بندرعباس، دکتر مهدی باقری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس در نشست خود با استادان و دانشجویان دانشکده علوم انسانی با تأکید بر توسعه کیفی و ارتقای سطح علوم انسانی در دانشگاه به منظور دستیابی به توسعه متوازن و هماهنگ در سایر علوم گفت: از آنجایی که رشته های علوم انسانی نقش اساسی در توسعه جامعه دارند و نظریه پردازی ها در بسیاری از زمینه های مهم جامعه در این حوزه صورت می گیرد، باید مسئولان توجه به کیفیت را در دستور کار خود قرار دهند.

دبیر هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان، علوم انسانی به عنوان یکی از مولفه های توسعه یافتگی در کشور های غربی یاد کرد و افزود: این علوم با تعیین خطوط کلی به عنوان زیربنای توسعه همه جانبه مطرح شده و این مسأله در تمامی کشورهای جهان و بویژه کشورهای توسعه یافته به خوبی مورد بهره برداری قرار گرفته و کشورهای مسلمان در حال توسعه باید مسیر خود را از این علوم منفک و مجزا سازند.

وی خواستار تشکیل هسته های مرکزی در دانشکده علوم انسانی شد و افزود: تدوین شاخص های کارآمد و ارائه راهکارهای مناسب از جمله وظایفی است که باید رئیس دانشکده با هم اندیشی استادان و اعضای هیات علمی مجرب خود در راستای تقویت حوزه های مختلف دین مبین اسلام در دانشگاه به اجرا بگذارد.

دکتر باقری با تأکید بر مشارکت استادان و افراد صاحب ایده در فعالیت های علمی و پژوهشی گفت: افزایش تولیدات و مقالات علمی پژوهشی، تالیف کتاب و حرکت در راستای تبدیل علم به محصول و تجاری سازی از موارد مهم است.

وی افزود: ارائه راهکارهای مناسب و مشارکت در تقویت بنیه اقتصادی دانشگاه در جهت رهایی ازد رآمد های شهریه مواردی است که باید دانشکده در عملیاتی شدن آن نقش پر رنگی ایفا کند.