دانشگاه آزاد اسلامي واحد اصفهان بین المللی شد/ پذیرش دانشجوی خارجی از نیمسال آینده

تصویر مطلب  دانشگاه آزاد اسلامي  واحد اصفهان بین المللی شد/ پذیرش دانشجوی خارجی از نیمسال آینده
  • دوشنبه 4 آذر 1392

رييس دانشگاه آزاد اسلامي واحد اصفهان(خوراسگان) از موافقت معاونت بین الملل دانشگاه با بين المللي شدن اين واحد خبر داد و گفت: از بهمن ماه سال جاری اقدام به پذیرش دانشجوی خارجی خواهیم نمود.

به گزارش مركز روابط عمومي و اطلاع رساني دانشگاه آزاد اسلامي، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان(خوراسگان) با اعلام این خبر افزود: با پیگیریهای فراوان بعمل آمده در سالهای گذشته و تلاشهای صورت گرفته توسط بخشهای آموزشی و پژوهشی این واحد دانشگاهی و بازدید کارشناسان حوزه معاونت بین الملل، مجوز پذیرش دانشجوی خارجی در این دانشگاه صادر شد.

فروغی ابری ضمن قدردانی از زحمات و رهنمودهای حوزه معاونت بین الملل دانشگاه و اعضای کمیته گسترش واحدهای بین الملل، گفت: ظرفیتهای علمی، حضور اساتید بنام و صاحب تألیف، امکانات کتابخانه ای و آزمایشگاهی، تحقق پژوهش های مهم و راهبردی صورت گرفته در واحد اصفهان(خوراسگان) و نیز بسترهای مناسب آموزشی، دانشجویی و رفاهی موجود و دیگر مؤلفه های اختصاصی و عمومی مورد تأیید کمیته گسترش واحدهای بین الملل، زمینه موافقت و صدور مجوز پذیرش دانشجوی خارجی را در این دانشگاه فراهم نمود.

دبیر هیأت امناء دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان گفت: با توجه به مجوز صادره، با هماهنگی حوزه معاونت آموزشی دانشگاه و فراهم نمودن مقدمات اولیه ثبت نام و پذیرش، از بهمن ماه سال جاری اقدام به پذیرش دانشجوی خارجی خواهیم نمود.

شایان ذکر است دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان(خوراسگان) در حال حاضر با درجه جامع و برخورداری از 9 رشته دکتری تخصصی غیرپزشکی، 9 رشته دکتری تخصصی پزشکی، یک رشته دکتری حرفه ای پزشکی، 50 رشته کارشناسی ارشد ناپیوسته، 34 رشته کارشناسی پیوسته و 8 رشته کارشناسی ناپیوسته مجموعاً دارای 111 رشته تحصیلی است.

همچنین این واحد دارای 316 نفر عضو هیأت علمی تمام وقت ونیمه وقت است که از این تعداد  16  نفر استاد، 32 دانشیار،  155 استادیار و 113 مربی و بورسیه دوره دکتری تخصصی هستند و حدود 700 نفر عضو هیأت علمی حق التدریس نیز در این دانشگاه مشغول به فعالیت هستند.

تعداد دانشکده های مصوب این واحد دانشگاهی نیز 7 دانشکده شامل دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی، دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی، دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی، دانشکده علوم انسانی و حقوق، دانشکده پرستاری و مامایی، دانشکده دندانپزشکی و دانشکده فنی و مهندسی است.