در واحد کاشان

مراسم آغاز سال تحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی با حضور دکتر طهرانچی برگزار شد

تصویر مطلب مراسم آغاز سال تحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی با حضور دکتر طهرانچی برگزار شد
  • پنج شنبه 19 مهر 1397
مراسم آغاز سال تحصیلی واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی با حضور دکتر محمدمهدی طهرانچی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، مراسم آغاز سال تحصیلی واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی صبح امروز با حضور دکتر محمدمهدی طهرانچی سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر بیژن رنجبر معاون پژوهش و فناوری، دکتر سیدجواد ساداتی نژاد نماینده مردم کاشان، آران و بیدگل در مجلس شورای اسلامی، دکتر رضا نصیری مدیرکل فرهنگی و اجتماعی، دکتر احمد آذین رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان، علی رسول زاده رئیس شورای شهر کاشان و تعدادی از نمایندگان اساتید و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد.

در این مراسم نمایندگان اساتید و دانشجویان به ارائه پیشنهادات و نظرات شان پرداختند.

دکتر طهرانچی روز گذشته در سفر دو روزه به استان اصفهان با حضور در واحد نجف آباد با خانواده شهید محسن حججی شهید مدافع حرم دیدار و مجموعه فرهنگی شهید حججی این واحد دانشگاهی را افتتاح کرد.