ادای احترام دکتر طهرانچی به شهدای گمنام دانشگاه آزاد اسلامی کاشان

تصویر مطلب ادای احترام دکتر طهرانچی به شهدای گمنام دانشگاه آزاد اسلامی کاشان
  • پنج شنبه 19 مهر 1397
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی با حضور در یادمان شهدای واحد کاشان به مقام شامخ شهدای گمنام ادای احترام کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر محمدمهدی طهرانچی سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی صبح امروز به منظور حضور و سخنرانی در مراسم آغاز سال تحصیلی واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی وارد کاشان شد.

دکتر طهرانچی در بدو ورود به این واحد با اهدای گل و قرائت فاتحه به مقام شامخ شهدای گمنام دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان ادای احترام کرد.

دیدار با آیت الله نمازی نماینده ولی فقیه و امام جمعه شهرستان کاشان، بازدید از مرکز تحقیقات فرش ماشینی واحد کاشان، بازدید از مدارس سما و مجموعه مرکز رشد واحد، جلسه با اعضای هیأت علمی و سخنرانی در مراسم آغاز سال تحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی از برنامه های سفر یک روزه دکتر طهرانچی به کاشان است.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی روز گذشته نیز برای دیدار با خانواده شهید محسن حججی شهید مدافع حرم و افتتاح مجموعه فرهنگی واحد نجف آباد در این واحد دانشگاهی حضور یافت.