با حضور دکتر طهرانچی

مجموعه فرهنگی «شهید محسن حججی» در دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد افتتاح شد

تصویر مطلب مجموعه فرهنگی «شهید محسن حججی» در دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد افتتاح شد
  • چهارشنبه 18 مهر 1397
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی در سفر به استان اصفهان، با حضور در واحد نجف آباد، مجموعه فرهنگی «شهید محسن حججی» را افتتاح کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر محمدمهدی طهرانچی سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی در این مراسم با خانواده شهید مدافع حرم محسن حججی دیدار و به همراه پدر و همسر این شهید گرانقدر، پس از رونمایی از یادمان آن شهید والامقام، مجموعه فرهنگی شهید محسن حججی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد را افتتاح کرد.

این مجموعه فرهنگی که ساخت آن از سال 1390 آغاز شده و شامل سالن اجتماعات هزار نفری، سالن اجتماعات صد نفره و چهار سالن دیگر با کاربری های مختلف و فضای خدماتی است، در نیمه اول سال جاری به پایان رسید.

در مراسم افتتاح این مجموعه فرهنگی، خانواده شهید حججی، امام جمعه نجف آباد، فرماندار، شهردار، رئیس شورای شهر، نماینده مردم نجف آباد در مجلس شورای اسلامی و روسای واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان حضور داشتند.