دکتر رهایی خبر داد

افزایش تعداد شهرهای محل برگزاری کلاسهای آموزش زبان انگلیسی دانشگاه آزاد اسلامی

تصویر مطلب افزایش تعداد شهرهای محل برگزاری کلاسهای آموزش زبان انگلیسی دانشگاه آزاد اسلامی
  • پنج شنبه 22 شهریور 1397
معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه  آزاد اسلامی گفت: تعداد شهرهای محل برگزاری کلاسهای  آموزش زبان انگلیسی این دانشگاه افزایش یافت.

دکتر علیرضا رهایی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی در گفت وگو با خبرنگار روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی با اعلام این خبر گفت: با توجه به تراکم داوطلبان آزمون زبان EPT دانشگاه آزاد اسلامی، برنامه ریزی برای کلاسهای آمادگی زبان انگلیسی که آزمون آن جایگزین آزمون EPT است، اجرا شد.

وی افزود: خوشبختانه تعداد پذیرفته شدگان در آزمون کلاسهای زبان انگلیسی حدود چهار برابر آزمون مستقل EPT بوده است.

دکتر رهایی اظهار داشت: با توجه به درخواست های داوطلبان و به منظور تأمین رفاه بیشتر، از ماه آینده کلاسهای آمادگی زبان انگلیسی در شهرهای مشهد، تبریز و شیراز نیز راه اندازی خواهد شد تا از جا به جایی های داوطلبان جلوگیری شود.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: همچنین از ماه های آینده تلاش خواهد شد تعداد شهرهای محل برگزاری کلاسهای آموزش زبان انگلیسی نیز افزایش یابد.