دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان در دو رشته جدید دانشجو می‌پذیرد

تصویر مطلب دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان در دو رشته جدید دانشجو می‌پذیرد
  • چهارشنبه 21 شهریور 1397
دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان در دو رشته تحصیلی «روانشناسی» و «گردشگری» در مقطع کارشناسی پیوسته بدون آزمون دانشجو می پذیرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد سمنان، دکتر نادر رهبر معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان با اعلام این خبر گفت: با توجه به نیاز جوانان شهرستان سمنان و توریستی بودن این منطقه، تأسیس دو رشته تحصیلی روانشناسی و گردشگری برای این واحد دانشگاهی ضروری بود.

وی خاطرنشان کرد: متقاضیان ثبت‌‌نام بر اساس سوابق تحصیلی در مقطع کارشناسی پیوسته دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان که دارای مدرک دیپلم نظام قدیم متوسطه و یا مدرک پیش‌دانشگاهی نظام جدید متوسطه و همچنین مدرک کاردانی (پیوسته و ناپیوسته) باشند، می توانند نسبت به ثبت‌ نام اقدام کنند.

دکتر نادر رهبر ادامه داد: علاقه‌مندان می‌توانند برای آگاهی از لیست رشته‌های موجود به پایگاه اطلاع‌رسانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان به نشانی www.semnaniau.ac.ir مراجعه کنند.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی واحد سمنان تصریح کرد: علاقه‌مندان می‌توانند با مراجعه به پایگاه اطلاع‌رسانی مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی به نشانی الکترونیکی www.azmoon.org برای ثبت‌نام و انتخاب رشته و محل تحصیل مورد علاقه خود اقدام کنند.

انتهای پیام