موافقت اصولی برای تأسیس 3 مرکز رشد علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی صادر شد

تصویر مطلب موافقت اصولی برای تأسیس 3 مرکز رشد علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی صادر شد
  • چهارشنبه 21 شهریور 1397
مجوز فعالیت اولیه مراکز رشد واحدهای دامغان، نجف آباد و همچنین مرکز رشد دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران صادر شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از معاونت علوم پزشکی، دکتر هنگامه بختیار مدیر کل دفتر توسعه پژوهش و فناوری علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی با اعلام این خبر گفت: بر اساس تفاهم نامه معاونت علوم پزشکی دانشگاه و معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی صدور موافقت اصولی فعالیت مراکز رشد در حوزه سلامت به کمیته برنامه ریزی و هماهنگی این مراکز در دفتر توسعه پژوهش و فناوری علوم پزشکی واگذار شد.

وی ادامه داد: پس از ارائه طرح کسب و کار مراکز رشد واحدهای دانشگاهی متقاضی و بررسی کارشناسی توسط اعضای کمیته برنامه ریزی و هماهنگی، با صدور مجوز موافقت قطعی با مرکز رشد واحد اصفهان (خوراسگان) و موافقت اصولی برای مراکز رشد واحدهای دامغان و نجف آباد موافقت شد.

دکتر بختیار اظهار داشت: همچنین برای مرکز رشد دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران نیز مجوز فعالیت اولیه صادر شد.

انتهای پیام