با ابلاغ بخشنامه ای از سوی دکتر رهایی صورت گرفت

معرفی اساتید حق التدریس حائز شرایط در دانشگاه آزاد اسلامی

تصویر مطلب معرفی اساتید حق التدریس حائز شرایط در دانشگاه آزاد اسلامی
  • سه شنبه 20 شهریور 1397
اسامی مدرسان حق التدریس جهت ادامه همکاری با واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی در سامانه ساجد قابل مشاهده است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر علیرضا رهایی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی بخشنامه اساتید حائز شرایط حق التدریس در نیمسال اول سال تحصیلی 98-97 را صادر کرد.

در این بخشنامه آمده است: اسامی مدرسان حق التدریس حائز شرایط جهت ادامه همکاری با واحدهای دانشگاهی در سامانه ساجد به نشانی sajed.iau.ir برای تمامی واحدها و مراکز آموزشی دانشگاه قابل مشاهده است.

براساس این بخشنامه واحدها و مراکز آموزشی دانشگاه در صورت نیاز به استفاده از مدرسان حق التدریس صرفاً مجاز به بکارگیری افراد مندرج در لیست مذکو بوده و از استفاده از سایر متقاضیان خارج از لیست مذکور دارای کد شناسه تدریس یا فاقد کد شناسه تدریس جداً خودداری کنند.

ابلاغ تدریس کلیه مدرسین حق التدریس از این پس در سامانه ساجد صادر و موارد فوق الذکر توسط اداره کل امور هیأت علمی دانشگاه قابل کنترل خواهد بود.