رئیس واحد خبر داد

ثبت سه شرکت فناور در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شرق

تصویر مطلب ثبت سه شرکت فناور در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شرق
  • سه شنبه 20 شهریور 1397
رئیس واحد تهران شرق گفت: برمبنای تحولات جدید در دانشگاه آزاد برای هریک از واحدهای دانشگاهی ماموریتی تعریف شده است که واحد تهران شرق عهده دار مدیریت بحران و کاربری این موضوع در پایان نامه های این واحد دانشگاهی است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از خبرگزاری ایسکانیوز، دکتر احمد سیف رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شرق درباره برنامه‌های این واحد دانشگاهی در سال تحصیلی جدید گفت: کم‌‌‌ترین میزان استقبال از رشته‌‌های علوم پایه مثل فیزیک، شیمی و ریاضی است و بیشترین دانشجو را در رشته‌های حقوق و حسابداری داریم.

وی درباره فعالیت واحد تهران شرق در زمینه شرکت‌‌های فن آور افزود: تاکنون سه شرکت فناور ثبت کرده ایم، چند نوع لیزر و هیترهای تشعشعی و صندلی های متحرک چندکاره نیز در این واحد دانشگاهی ساخته شده که در مرحله تجاری سازی است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شرق در ادامه درباره اصل ایجاد هر دانشجو یک مهارت خاطرنشان کرد: حلقه مفقوده‌‌ای در نظام آموزشی ایران وجود دارد که هر دانشجو درس خوانده، فارغ‌‌ التحصیل شده و عهده دار تربیت نسل بعدی می‌‌شود. دکتر طهرانچی سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی هم با توجه به اهمیت مهارت آموزی برای هریک از دانشجویان به این مسئله توجه کرده و برای تمامی واحدها، ماموریتی را مشخص کرده است.

دکتر سیف تأکید کرد: مهم ترین برنامه واحد تهران شرق در سال جاری، هدفمند کردن موضوعات پایان‌‌‌نامه‌های این واحد دانشگاهی است و باید موضوعاتی در پایان نامه‌ها بررسی شود که مشکلات جامعه را حل کند.

وی یادآور شد: این واحد دانشگاهی در حال حاضر به عنوان مدیریت بحران شناخته و در این زمینه پیش قدم شده است و دانشجویان مقطع دکتری و کارشناسی ارشد واحد تهران شرق باید روی مدیریت بحران کار کنند. معاونت پژوهشی واحد تهران شرق تمامی مواردی که شامل مدیریت بحران است را در یک کتاب جمع آوری کرده که با شروع سال تحصیلی در اختیار دانشجویان قرار می‌گیرد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شرق درخصوص چشم انداز دانشگاه آزاد اسلامی در سال 1404 گفت: آنچه مسلم است، باید بیشتر از گذشته کار کرد تا با استفاده از پتانسیل نهفته موجود، دانشگاه آزاد اسلامی را به بالاترین سطح برسانیم. دانشجویان این دانشگاه در سال 1404 با افتخار از دانشجو بودن خود در دانشگاه آزاد اسلامی یاد کرده و یکی از گام های اساسی در این زمینه هدفمند کردن پایان‌‌‌‌نامه‌ها و تبدیل این دانشگاه به دانشگاه حل مسئله است.