تصویر مطلب بازدید دکتر طهرانچی از نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان شرقی
  • دوشنبه 5 شهریور 1397
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی از نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و طرح های فناورانه و دانش بنیان دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر محمدمهدی طهرانچی سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی که به منظور شرکت در چهاردهمین همایش سراسری معاونان آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی، دومین جلسه شورای دانشگاه آزاد اسلامی و ششمین جلسه شورای دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی به تبریز سفر کرده، از نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و طرح های فناورانه و دانش بنیان دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی بازدید کرد.

در این نمایشگاه دستاوردهای پژوهشگران دانشگاه آزاد اسلامی در حوزه های کشاورزی، صنعت، صنایع غذایی، پلیمر و بهداشت به نمایش گذاشته شده است.