رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان خبر داد

تولید انبوه 36 محصول دانش‌بنیان دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان تا پایان سال جاری

تصویر مطلب تولید انبوه 36 محصول دانش‌بنیان دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان تا پایان سال جاری
  • چهارشنبه 17 مرداد 1397
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان از تولید انبوه 36 محصول دانش‌بنیان این دانشگاه تا پایان سال جاری خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از خبرگزاری آنا، دکتر احمد آذین بر لزوم توجه به برنامه‌های دانش‌بنیان برای جذب درآمدهای غیرشهریه تأکید کرد و گفت: بر اساس رویکرد مدیریت جدید دانشگاه آزاد اسلامی، توجه به فعالیت‌های دانش‌بنیان و تولید ثروت از دانش به درستی شکل می‌گیرد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان گفت: بر این اساس دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان در طرح‌های دانش‌بنیان، پیشرفت قابل ملاحظه‌ای داشته است و برخی از شرکت‌های دانش‌بنیان در مرحله تجاری‌سازی محصولات خود هستند که امیدواریم این امر در آینده نزدیک محقق شود.

وی خاطرنشان کرد: در نمایشگاه مراکز تحقیقاتی، شرکت‌های دانش‌بنیان و محصولات تجاری‌سازی شده دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان که ماه گذشته برگزار شد، 56 اثر تجاری‌شده به نمایش درآمد که موانع تولید انبوه 36 محصول آن تا پایان سال با تشکیل تیم‌های بازاریابی و بهره‌وری برطرف خواهد شد.

انتهای پیام /