به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد

اختتامیه جشنواره نشریات دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی آبان 97 برگزار می‌شود

تصویر مطلب اختتامیه جشنواره نشریات دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی آبان 97 برگزار می‌شود
  • دوشنبه 15 مرداد 1397
سومین دوره جشنواره نشریات دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی امسال به میزبانی واحد دانشگاهی شهرکرد برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد شهرکرد، حجت الاسلام والمسلمین دکتر ابراهیم کلانتری معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی با اعلام این خبر گفت: در این دوره 2 هزار و 100 اثر دانشجویی به دبیرخانه این جشنواره در 39 کد رشته تخصصی با 3 محور آثار، نشریات و مقالات ویژه و اعلامی ارسال شد که به رقابت خواهند پرداخت.

دکتر کلانتری افزود: در این دوره برای تخصصی‌تر شدن رقابت‌ها و جهت‌بخشی صحیح به دانشجویان شرکت‌کننده در جشنواره بر خلاف دوره‌های قبل این جشنواره، آثار با محدودیت شرکت در مسابقه روبه‌رو بودند و هر اثر فقط در یک کد رشته امکان شرکت در رقابت‌ها را دارا بود.

وی اظهار داشت: داوری مقدماتی این جشنواره با حضور 5 تن از فعالان سابق نشریات دانشجویی که همگی از مدیران و فعالان رسانه‌های کشوری هستند در محل دبیرخانه جشنواره در شهرکرد آغاز به کار کرده و این مرحله از داوری‌ها ادامه خواهد داشت. معیارهای این دوره داوری بر اساس 3 اصل اصول مطبوعاتی، اصول نگارش و کیفیت محتوایی مطالب استوار خواهد بود.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی تصریح کرد: از ابتکارات جشنواره سوم، استفاده ویژه از بیانات و منویات مقام معظم رهبری در موضوعات اعلامی دبیرخانه بوده که حاصل آن، موضوعات و محورهای کارآمدی نظام جمهوری اسلامی، اقتصاد مقاومتی، نقش و اهمیت شهدای مدافع حرم در حفظ امنیت و استقلال کشور، سبک زندگی اسلامی – ایرانی، تبیین کار تمیز فرهنگی و آتش‌به‌اختیار در عرصه فرهنگی، ابعاد نفوذ و تهاجم فرهنگی دشمن، لزوم خودکفایی علمی در عرصه فناوری و توانمندی نظامی و علوم انسانی بوده که به عنوان موضوعات بخش مقالات ویژه مشخص شده است.

دکترکلانتری خاطرنشان کرد: داوری نهایی این جشنواره هفته آخر شهریور با حضور استادان و کارشناسان حوزه رسانه انجام و جمع دو نمره داوران ابتدایی و نهایی، مشخص‌کننده نفرات برگزیده خواهد بود. اختتامیه این دوره 26 آبان سال جاری در دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد برگزار خواهد شد.