دکتر رهایی خبر داد

ابلاغ بخشنامه فراخوان جذب اعضای هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی

تصویر مطلب ابلاغ بخشنامه فراخوان جذب اعضای هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی
  • چهارشنبه 20 تیر 1397
دکتر رهایی از تصویب بخشنامه فراخوان جذب اعضای هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی در سال 97 در هیات رئیسه این دانشگاه خبر داد.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، با بیان اینکه بخشنامه فراخوان جذب سال 97 اعضای هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی از امروز به استان ها ابلاغ می شود، گفت: این فراخوان صرفاً در سطح مقطع دکتری تخصصی انجام می شود.

وی با بیان اینکه واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی باید براساس میزان نیاز به اعضای هیات علمی پزشکی و غیرپزشکی با مراجعه به سایت sajed.iau.ir اعلام نیاز کنند، گفت: بعد از نیازسنجی و وارد کردن لیست اعضای هیات علمی موردنیاز به سامانه مذکور، با تایید معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی و ریاست واحد دانشگاهی و تایید نهایی اداره کل امور هیات علمی سازمان مرکزی، این موضوع عملیاتی شده و فرآیند مربوط به آن در بخش هیات علمی به انجام می‌رسد.

دکتر رهایی خاطرنشان کرد: هیات اجرایی جذب باید براساس شاخص های نسبت استاد به دانشجو در واحد دانشگاهی استان، منطقه و دانشگاه، نیاز خود به اعضای هیات علمی را استخراج و اعلام کند.

وی با تاکید بر اینکه این بخشنامه از امروز به تمامی واحدهای دانشگاهی ارسال می شود، گفت: مراحل بعدی و ثبت‌نام داوطلبان برای جذب هیات علمی با توجه به مصوبات هیات مرکزی جذب انجام خواهد شد که تاریخ آن متعاقباً اعلام می شود.