آزمون جامع دکتری تخصصی  PhD  در دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران برگزار شد

تصویر مطلب آزمون جامع دکتری تخصصی  PhD  در دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران برگزار شد
  • شنبه 16 تیر 1397
آزمون جامع دکتری (کتبی و شفاهی) با حضور بیش از 60  دانشجو در دانشکده داروسازی و علوم دارویی، شیمی دارویی و علوم و فناوری های نوین دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران، آزمون جامع دکتری تخصصی PhD رشته­ های سم­ شناسی، صنایع غذایی، اقتصاد و مدیریت دارو، زیست سلولی­ مولکولی، میکروبیولوژی، و شیمی آلی به صورت کتبی و شفاهی در دانشکده­ های داروسازی و علوم دارویی، شیمی دارویی و علوم و فناوریهای نوین با حضور بیش از 60 دانشجو برگزار شد.

دکتر زهرا جعفری آذر رئیس دانشکده داروسازی و علوم دارویی گفت: امتحان جامع دانشجویان دکتری تخصصی طی سالیان گذشته در اردیبهشت‌ و آذر برگزار می­ شد که امسال به دلیل همزمانی برگزاری آزمون جامع با ایام ماه مبارک رمضان، این آزمون در تیرماه برگزار شد.

وی افزود: دکتر سیدحمید جمال الدینی معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران، ناظرین وزارت بهداشت، دکتر مهناز قمی رئیس دانشکده شیمی دارویی و دکتر ابراهیم بلالی رئیس دانشکده علوم و فناوریهای نوین از نحوه اجرای آزمون و محل برگزاری بازدید کردند.