دکتر آراسته راد خبر داد

ساخت ماهواره در دانشگاه آزاد اسلامی

تصویر مطلب ساخت ماهواره در دانشگاه آزاد اسلامی
  • یکشنبه 27 خرداد 1397
رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی از ساخت ماهواره در این دانشگاه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از خبرگزاری آنا، دکتر حبیب‌الله آراسته‌راد رئیس باشگاه پژوهشگران و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی درباره همکاری پژوهشگران در پروژه‌های کاربردی گفت: رویکرد دانشگاه آزاد اسلامی در مدیریت جدید مساله‌محوری است، در پی این هدف باشگاه پژوهشگران جوان نیز خود را ملزم به حرکت در این مسیر می‌داند.

وی افزود: قبل از نهایی‌شدن آیین‌نامه اجرایی باشگاه در مدل جدید سراغ موضوعات و مسائل کوچک رفتیم و در این مسیر از پژوهشگران دانشگاه و استعدادهای درخشان بهره گرفتیم.

رئیس باشگاه پژوهشگران جوان دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: سعی کرده‌ایم که کار پژوهش را از انتها در دستور کار قرار دهیم. قبلا پژوهشگران طرحی را اجرایی می‌کردند و بعد بازاری برای آن نبود و تبدیل به مقاله می‌شود، ولی اکنون ما ابتدا به کمک متخصصان فن بازار طرح‌ها را تعیین می‌کنیم بعد به دنبال ساخت می‌رویم.

آراسته‌راد افزود:گروه‌هایی از پژوهشگران دانشگاه در موضوعاتی نظیر فناوری اطلاعات و همچنین ساخت سخت‌افزارهایی همچون ویلچر هوشمند فعال هستند، همچنین ساخت ماهواره نیز شروع شده، ولی زمانبر است و برای به نتیجه رسیدن باید مدت بیشتری صبر کرد.