برگزاری دوره های آموزشی کاربردی حقوقی در «تابستان باز» واحد علوم و تحقیقات

تصویر مطلب برگزاری دوره های آموزشی کاربردی حقوقی در «تابستان باز» واحد علوم و تحقیقات
  • چهارشنبه 23 خرداد 1397
دانشکده حقوق، الهیات و علوم سیاسی واحد علوم و تحقیقات در رویداد «تابستان باز» واحد علوم و تحقیقات، نسبت به برگزاری دوره‌های آموزشی حقوقی برای عموم شهروندان اقدام می‌کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد علوم و تحقیقات، دوره‌های آموزشی کاربردی حقوقی به سرپرستی اعضای هیات علمی دانشکده حقوق، الهیات و علوم سیاسی واحد علوم و تحقیقات از جمله دکتر محمدعلی مهدوی ثابت مدیر گروه حقوق کیفری و جرم‌شناسی، دکتر گودرز افتخار جهرمی مدیر گروه حقوق خصوصی و دکتر محسن محبی مدیر گروه حقوق عمومی و بین‌الملل این واحد دانشگاهی برگزار می‌شود.

دوره‌های ۱۶ تا ۳۲ ساعته آموزشی حقوقی بر اساس تقویم اعلام شده از سوی معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی واحد علوم و تحقیقات، از ۱۴ و ۱۵ تیر ماه در این واحد دانشگاهی آغاز می شود و تا نیمه شهریور ماه ادامه دارد.

آئین دادرسی کیفری، روش‌های مدرن تشخیص و کشف جرم، روانشناسی جنایی کاربردی، آئین دادرسی مدنی کاربردی، حقوق بورس و اوراق بهادار، حقوق مالکیت صنعتی و ثبت علائم تجاری و... از جمله عناوین این دوره‌های آموزشی است.

گفتنی است لینک ثبت‌نام در این دوره‌ها از هفته اول تیر ماه بر روی وب سایت واحد علوم و تحقیقات به نشانی Srbiau.ac.ir قرار می‌گیرد.