معاون وزیر بهداشت:

دانشگاه آزاد اسلامی کمبودهای رشته های پزشکی و پرستاری را جبران کرد

تصویر مطلب دانشگاه آزاد اسلامی کمبودهای رشته های پزشکی و پرستاری را جبران کرد
  • دوشنبه 31 اردیبهشت 1397
قائم مقام وزیر و معاون وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی گفت: دانشگاه آزاد اسلامی توانسته کمبودهایی که در رشته هایی مانند پزشکی و پرستاری وجود دارد را جبران کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از خبرگزاری ایسکانیوز، دکتر ایرج حریرچی با اشاره به دستاوردهای دانشگاه علوم پزشکی، گفت: دانشگاه آزاد اسلامی طی چند سال اخیر توانسته در برخی از رشته محل های دانشکده های پزشکی و پرستاری و برخی رشته های مدیریت سلامت در سطوح تحصیلات تکمیلی به حوزه سلامت کمک کند .

وی افزود: دانشگاه آزاد اسلامی توانسته است کمبودهایی که در رشته هایی مانند پزشکی و پرستاری وجود دارد را حذف کند.

معاون کل وزارت بهداشت گفت: همان طور که مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی تاکید دارند، باید به سمت افزایش کیفیت فارغ التحصیلان در رشته هایی که در دانشگاه آزاد اسلامی پذیرفته می شوند مخصوصاً در رشته های مامایی و پرستاری برویم تا بتوانیم از همه فارغ التحصیلان حوزه سلامت، به نحو مقتضی استفاده کنیم.

انتهای پیام /