همکاریهای دانشگاه آزاد اسلامی ورامین ـ پیشوا با مراکز صنعتی توسعه می یابد

تصویر مطلب همکاریهای دانشگاه آزاد اسلامی ورامین ـ پیشوا با مراکز صنعتی توسعه می یابد
  • چهارشنبه 26 اردیبهشت 1397
نشست توسعه همکاری های دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین ـ پیشوا و مراکز صنعتی با حضور مسئولان سازمان مرکزی و شهرک های صنعتی در این واحد دانشگاهی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد ورامین ـ پیشوا، در این نشست که دکتر داود ثمری مدیر کل ارتباط با صنعت دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر ابراهیم شیبانی رئیس واحد ورامین-پیشوا، اسلام زاده عضو هیأت مدیره شهرک صنعتی عباس آباد، حضور داشتند، چالش ها و راهکارهای توسعه همکاری دانشگاه و صنعت بررسی و بر استفاده از ظرفیت های دانشگاهی در حل مشکلات مراکز تولیدی و اجرایی تأکید شد.

در این نشست مشترک، تفاهم نامه همکاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین-پیشوا و قرچک و دپارتمان آموزش و پژوهش شهرک صنعتی عباس آباد به نمایندگی از شهرک های صنعتی کشور به امضاء رسید.

از مهم ترین مفاد این تفاهم نامه اجرای دوره ها و کارگاه های آموزشی کوتاه و بلند مدت مورد نیاز شهرک های صنعتی، حمایت مالی از پروژه و پایان نامه های دانشجویان، حمایت از تجاری سازی و فناوری های نانو، تلاش در خصوص کارآفرینی و اشتغال دانشجویان بعد از فراغت از تحصیل، ارائه تسهیلات برای تبادل استادان و گذراندن فرصت های مطالعاتی است.

همچنین در این جلسه در خصوص نحوه برگزاری همایش بین المللی دانشگاه آزاد اسلامی و صنعت با محوریت چالشها و راهکارهای توسعه بحث و تبادل نظر شد.