مرکز رشد واحدهای فناور در دانشگاه آزاد اسلامی کاشمر افتتاح شد

تصویر مطلب مرکز رشد واحدهای فناور در دانشگاه آزاد اسلامی کاشمر افتتاح شد
  • سه شنبه 25 اردیبهشت 1397
مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشمر در راستای حمایت از کالای ایرانی افتتاح شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد کاشمر، دکتر سیدمهدی ملک نژاد رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان رضوی در مراسم افتتاح مرکز رشد واحدهای فناور واحد کاشمر گفت: رویکرد دانشگاه آزاد اسلامی به سمت کارآفرینی است.

وی با تأکید بر ضرورت همگرایی واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی در توجه به اقتصاد مقاومتی و حمایت از کالای ایرانی افزود: ایجاد همگرایی در بین واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان رضوی و استفاده بهینه از ابزارآلات در دستور کار قرار گرفته است.

دکتر ملک نژاد با اشاره به توان بالای آزمایشگاهی و کارگاهی دانشگاه‏ آزاد اسلامی استان خراسان رضوی گفت: تمام امکانات آزمایشگاهی، فنی و کارگاهی استان، در مراکز آموزش عالی و دانشگاهی استان (اعم از دولتی و خصوصی) در یک شبکه جامع نرم افزاری به شبکه دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان رضوی وصل شده است که قابلیت استفاده آنلاین از این خدمات موجود است.

وی با بیان اینکه اتاق فکر در دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان رضوی تشکیل می شود، افزود: افراد می توانند ایده ها و طرح های خود را در این اتاق های فکر ارائه دهند.

دکتر ملک نژاد در پایان از فروش تولیدات واحدهای دانشگاهی در شبکه توزیع دانشگاه آزاد اسلامی در کشور خبر داد.