حجت الاسلام کلانتری تاکید کرد

فرهنگ سازی برای حمایت از کالای ایرانی در دانشگاه آزاد

تصویر مطلب فرهنگ سازی برای حمایت از کالای ایرانی در دانشگاه آزاد
  • چهارشنبه 5 اردیبهشت 1397
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: حمایت از کالای ایرانی باید تبیین شود و از تحقیر کالای ایرانی که متاسفانه یک فرهنگ غلط وارداتی است، جلوگیری شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از خبرگزاری ایسکانیوز، حجت الاسلام دکتر ابراهیم کلانتری معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی درباره برنامه های معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاداسلامی در تحقق شعار «حمایت از کالای ایرانی» گفت: شعار «حمایت از کالای ایرانی» شعاری عمومی و فراگیر است و تک تک مردم و مسئولان در این حوزه مسئولیت دارند. دولت، قوای گوناگون و دستگاه های فرهنگیِ دانشگاه ها هم قطعاً مسئولیت سنگینی دارند.

وی افزود: فرهنگ سازی در تحقق حمایت از کالای ایرانی نکته مهمی است که تحقق آن باید به یک فرهنگ تبدیل شود. برای کالای ایرانی ارزش قائل شویم که ترجیح کالای ایرانی به کالای خارجی نیازمند تبیین است و باید ابعاد مختلف مسئله به درستی تبیین شود که چه ابعاد مثبتی می تواند داشته باشد.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی تصریح کرد: حمایت از کالای ایرانی هم باید در حوزه اقتصاد و هم در حوزه سیاست و امنیت تبیین شود و از تحقیر کالای ایرانی که متاسفانه یک فرهنگ غلط وارداتی است، جلوگیری شود و مردم به چیزی که در کشور ساخته می شود، روی آورند.

دکتر ابراهیم کلانتری تاکید کرد: روح خودباوری و خودکفایی ملی را باید تقویت کرد که این کار بزرگی است و قطعاً در حوزه فرهنگی با همه وجود روی این موضوع کار می کنیم. اولین کاری که وظیفه خودمان می دانیم، فرهنگ سازی است که قطعاً در همه برنامه های امسال و سالهای آینده مورد توجه قرار می گیرد و در سازمان مرکزی و واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی، اگر این فرهنگ به وجود آید، می تواند تاثیر بزرگی در سراسر کشور داشته باشد.

انتهای پیام /