در نشست هم‌اندیشی رؤسای آموزشکده‌های سما مطرح شد

توسعه مدارس سما دانشگاه آزاد اسلامی در استان آذربایجان شرقی

تصویر مطلب توسعه مدارس سما دانشگاه آزاد اسلامی در استان آذربایجان شرقی
  • سه شنبه 28 فروردین 1397
معاون سما دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان شرقی از توسعه و راه‌اندازی مدارس سما در سال جدید در  شهرهای این استان با استفاده از پتانسیل های دانشگاه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد تبریز، دکتر شهریار حسن زاده در جلسه هم اندیشی رؤسای آموزشکده سما دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی که با حضور دکتر عزیز جوانپور برگزار شد، گفت: جلسه هم اندیشی رؤسای آموزشکده‌های سما دانشکده آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی در سال جدید با هدف هم‌اندیشی و همفکری برای تعریف استراتژی مشخص در راستای توسعه آموزشکده‌ها و مدارس سما تشکیل شده است.

وی تأکید کرد: روسای آموزشکده ها با در نظر گرفتن علاقه ای که جوانان برای تحصیل در آموزشکده سما دارند، سعی کنند با شناسایی نقاط قوت و ضعف و پتانسیل‌های منطقه و شهر خود تهدیدها را به فرصت تبدیل کرده تا سازمان را به موفقیت نزدیک کنیم.

وی با اشاره به تاکید دکتر فرهاد رهبر مبنی بر اینکه 25 درصد از درآمدزایی دانشگاه باید از درآمدهای غیر شهریه‌ای باشد، گفت: با توجه به کاهش نقدینگی در دانشگاه آزاد اسلامی، یکی از برنامه ها و اولویت های کاری معاونت سما استان در سال جدید تلاش برای کسب درآمدهای غیر‌شهریه ای، کاهش وابستگی به شهریه دانشجویان، صرفه جویی و کاهش هزینه های جاری است تا در آینده با مشکل مواجه نشویم. لذا رؤسای آموزشکده ها با همفکری همکاران در واحدهای دانشگاهی خود پیشنهادات و راهکارهای خود را در این راستا ارائه نمایند.

حسن زاده یکی دیگر از اولویت های کاری سال 97 راه‌انداری مدارس سما استان را برشمرد و گفت: یکی از برنامه‌های مهمی که در مرحله اقدام است، توسعه مدارس سما در برخی شهرهای استان است که به زودی شاهد راه اندازی مدرسه‌های جدید با استفاده از پتانسیل های دانشگاه خواهیم بود. هم اکنون مدارس سما در شهرهای گوگان، بناب، تبریز، مراغه، مرند، صوفیان و میانه راه اندازی شده و فعالیت می‌کنند.

در ادامه جلسه، رؤسای آموزشکده سما استان گزارشی از آخرین وضعیت آموزشکده سما تحت سرپرستی خود و آخرین اقدامات انجام یافته در جهت ارتقای کمی و کیفی آن ارائه و مشکلات و پیشنهادات خود را مطرح کرده و مستندات مربوطه به ارزیابی عملکرد پژوهشی آمورشکده‌ها جمع‌آوری و فرم های مربوط به تأسیس مدارس سما در تعدادی از واحدهای استان بررسی شد.