تصویر مطلب انعقاد تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه آزاد اسلامی رودهن با شبکه بهداشت و درمان دماوند
  • سه شنبه 28 فروردین 1397
تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن با شبکه بهداشت و درمان دماوند امضا شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد رودهن، دکتر حسن شهرکی پور با اعلام این خبر گفت: این دانشگاه برای بهره‌مندی از پتانسیل‌های منطقه اقدام به امضای یک تفاهم‌نامه همکاری با شبکه بهداشت و درمان دماوند کرده تا بتواند از این طریق کمک شایانی به هموطنان در این شهرستان کند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن افزود: با انعقاد این تفاهم نامه، ضمن خدمت رسانی به شهروندان منطقه از نظر پیشگیری و درمان و ارتقای سلامت، باعث تقسیم و سهولت کار در اجرای برنامه‌های دانشگاه و مرکز بهداشتن دماوند می‌شود.

شهرکی پور تصریح کرد: بسیاری از مردم به دلیل فقر مالی و فرهنگی، اطلاعی از مشکلات ناشی از عدم رعایت بهداشت و عواقب خطرناک آن به ویژه برای کودکان ندارند و این تفاهم نامه علاوه بر ارائه خدمات موثر می تواند این فرهنگ را از سوی دانشگاه به سمت جامعه برده و باعث ارتقای سطح بهداشت منطقه شود.

رئیس واحد رودهن اظهار کرد: مهمترین هدف و ماموریت دانشگاه، ارتقای سطح دانش و آموزش بوده و مهمترین محصول ما تربیت دانشجو جامعه نگر است. امیدواریم این تفاهم نامه باعث شود تا مردم دماوند و بخش رودهن بتوانند از خدمات وسیع و بالقوه دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن در حفظ و ارتقای سلامت بهره مند شوند.

دانشگاه آزاد اسلامی رودهن جزو شاخص‌ترین دانشگاه‌های کشور است

رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دماوند گفت: دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن از شاخص‌ترین دانشگاه های دانشگاه آزاد اسلامی است.

دکتر سیدسعید آسیایی گفت: امروز یکی از مباحث مهم کشور و نظام، موضوع پژوهش و آموزش بوده و استفاده از توانمندی های علمی، آموزشی، تحقیقاتی و فناوری دانشگاه در راستای توسعه همکاری های دوجانبه و حفظ ارتقا سلامت شهرستان است.

وی گفت: هدف از این تفاهم نامه استفاده از ظرفیت‌های منطقه برای بالا بردن سطح آگاهی شهروندان، دانشجویان و کارکنان در راستای پیشگیری و درمان به منظور ارتقای سلامت شهرستان است.

گفتنی است همکاری در حفظ و ارتقای سلامت جسمی و روانی دانشجویان و شهروندان، توانمندسازی دانشجویان و خانواده‌های آنان و کارکنان مراکز در حفظ و ارتقای سلامت، بهره‌مند شدن طرفین از ظرفیت‌های یکدیگر، همکاری در برگزاری مشترک دوره های آموزشی و همایش‌ها، نشست‌های علمی در حفظ ارتقای سلامت از بندهای این تفاهم نامه است.