فردا؛ آغاز به کار همایش بین‌المللی پزشکی آکادمیک ایران

تصویر مطلب فردا؛ آغاز به کار همایش بین‌المللی پزشکی آکادمیک ایران
  • دوشنبه 27 فروردین 1397
همایش بین‌المللی پزشکی آکادمیک ایران از سوی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی با همکاری دانشگاه های آکسفورد و کمبریج و پژوهشکده علوم و فناوری های پزشکی دانشگاه شهید بهشتی از فردا (سه شنبه 28 فروردین) آغاز می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، نخستین همایش بین‌المللی پزشکی آکادمیک در ایران، با حضور اساتید عالی‌رتبه دانشگاه های آکسفورد و کمبریج، ۲۹ تا ۳۱ فروردین در سالن همایش‌های بیمارستان فرهیختگان دانشگاه آزاد اسلامی علوم پزشکی تهران با حضور استادان برجسته پزشکی دانشگاه‌های آکسفورد و کمبریج برگزار می‌شود.

گروه هدف این همایش که بیش از 20 تن از استادان عالی‌رتبه دانشگاه های آکسفورد و کمبریج و دانشگاه های کشور در آن به سخنرانی می پردازند، شامل متخصصان داخلی، غدد، مغز و اعصاب، عفونی و سم شناسی و علاقه مندان بوده و امتیاز بازآموزی از وزارت بهداشت دارد.

در مقدمه برگزاری این همایش، یک دوره یکروزه آموزشی برای رزیدنت ها، فلوها و پزشکان علاقه مند با موضوع بیماری های مغز و اعصاب، عفونی و گرمسیری و غدد و اطفال ارائه می شود که شرکت کنندگان در پایان، از دانشگاه آکسفورد گواهی دریافت می کنند.

تمامی دانشجویان پزشکی دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران می توانند بصورت رایگان در این همایش شرکت کرده و از امتیازات آن شامل دریافت امتیاز بازآموزی و گواهی شرکت از سوی دانشگاه آکسفورد استفاده کنند. اعضای هیات علمی پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی سراسر کشور نیز با ٥٠ درصد تخفیف پذیرش می شوند.

علاقه مندان برای ثبت نام در این همایش می توانند به وب سایت www.academicmedicine.ir مراجعه کنند.

انتهای پیام /