دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت:

جهان اسلام به توسعه واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی در دیگر کشورها نیاز دارد

تصویر مطلب جهان اسلام به توسعه واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی در دیگر کشورها نیاز دارد
  • دوشنبه 27 فروردین 1397
دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت گفت: امروز جهان اسلام به اینکه دانشگاه های آزاد اسلامی در کشورهای اسلامی تشکیل شود و توسعه یابد، نیاز دارد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از خبرگزاری ایسکانیوز، آیت الله محمدحسن اختری درخصوص گسترش واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی در کشورهای همسایه گفت: در سفری که به همراه دکتر ولایتی به سوریه رفتیم، ایشان با وزیر تعلیم عالی سوریه دیدار داشتند و در خصوص دانشگاه آزاد اسلامی گفت و گو کردند. به خاطر اینکه من قبلاً در سوریه سفیر بوده ام از چندین سال پیش در لبنان و سوریه به دنبال راه اندازی و توسعه دانشگاه آزاد اسلامی بودیم.

وی افزود: واحدهای دانشگاه آزاد در لبنان تأسیس شد و راه افتاد و در زمان مدیریت دکتر جاسبی پیگیری هایی صورت گرفت که ادامه دار نبود. شخصاً طرفدار این هستم که واحدهای دانشگاهی توسعه یابند. امروز جهان اسلام به اینکه دانشگاه های آزاد اسلامی در کشورهای اسلامی تشکیل شود، نیاز دارد.

دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت تاکید کرد: دانشگاه آزاد اسلامی هم باید بتواند خدمات خود را در دیگر کشورها ارائه دهد که با تعامل بین کشورها و همکاری وزارت علوم کشورهای اسلامی امکان پذیر است و امیدواریم دانشگاه آزاد به این مسأله اهمیت بیشتری دهد.

انتهای پیام /