با حضور معاون وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی

تصویر مطلب «مراکز ارتقای شایستگی‌های حرفه ای دانشجویان» در دانشگاه آزاد اسلامی مشهد افتتاح شد
  • دوشنبه 27 فروردین 1397
«مرکز ارتقای شایستگی‌های حرفه ای دانشجویان» دانشگاه آزاد اسلامی مشهد با همکاری مرکز آموزش فنی و حرفه ای خراسان رضوی توسط دکتر پاک سرشت معاون
وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی در این دانشگاه افتتاح شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از واحد مشهد، لیمان پاک سرشت معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و رئیس سازمان فنی و حرفه ای کشور در این مراسم گفت: برای کاهش بیکاری دانش آموختگان دانشگاه ها، برخی مهارت ها در قالب واحدهای درسی به دانشجویان ارائه می شود.

وی با بیان اینکه در همین راستا امسال تفاهم نامه ای بین وزارت علوم و سازمان فنی و حرفه ای منعقد شده است، اظهار داشت: باید برای کاهش نرخ بیکاری، واحدهای مهارتی در آموزش عالی ارائه شود و آموزش های تئوری و دانشگاهی با آموزش های مهارتی و مطابق با بازار کار همراه باشد.

رئیس سازمان فنی و حرفه ای با اشاره به اینکه اکنون بیش از 40 درصد افرادی که در مراکز آموزش فنی و حرفه ای آموزش می بینند دارای مدارک دانشگاهی هستند، تاکید کرد: مهارت سازی باید از آموزش و پرورش آغاز شود و تا مقاطع بالاتر نیز ادامه یابد.

وی با بیان اینکه متاسفانه سالهای زیادی از عمر دانشجویان صرف فراگیری دانش هایی می شود که در بازار کار جایی ندارد، تصریح کرد : با فراگرفتن مهارت های عملی مرتبط با فضای کار و نیازهای بازار، از هدررفت عمر جوانان جلوگیری می شود. راه اندازی مراکز توسعه شایستگی های حرفه ای دانشگاه ها، اقدام مهمی در این مسیر است و در این مراکز زبان صلاحیت علمی و زبان شایستگی های شغلی به هم نزدیک می شود.

گفتنی است در این مراسم که با حضور دکتر قاضی زاده هاشمی نماینده مردم مشهد در مجلس شورای اسلامی، مهندس نوروزیان فرماندار مشهد، دکتر طاهری لاری رئیس دبیرخانه هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان رضوی، دکتر بهاری معاون آموزشی واحد مشهد و سایر مسئولان دانشگاهی و شهری، اساتید و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی مشهد در دانشکده فنی مهندسی این دانشگاه برگزار شد، به طور همزمان مراکز توسعه شایستگی های حرفه ای دانشجویان در دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد، دانشگاه صنعتی سجاد مشهد و دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان افتتاح شد.