رئیس سازمان سما خبر داد

توسعه طرح کاربنیان در آموزشکده‌های سما/ هر دانش‌آموز یک مهارت

تصویر مطلب توسعه طرح کاربنیان در آموزشکده‌های سما/ هر دانش‌آموز یک مهارت
  • چهارشنبه 23 اسفند 1396
رئیس سازمان سما دانشگاه آزاد اسلامی از فراهم کردن زمینه فعالیت‌های خرد برای فارغ‌التحصیلان آموزشکده‌های سما و توسعه طرح کاربنیان از سال آینده خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از خبرگزاری آنا، دکتر علیرضا منظری توکلی با تبریک فرارسیدن سال نو به همه مردم ایران گفت: همانطور که هیات امنای دانشگاه و دکتر فرهاد رهبر تاکید کرده‌اند، سازمان سما یک رسالت جدی در زمینه آموزش مهارت‌ها و فراگیر کردن آموزش‌های فنی و حرفه‌ای دارد.

رئیس سازمان سما ادامه داد: در سال آینده قصد داریم به هر دانش‌آموز یک مهارت آموزش داده شود و همینطور دانشکده‌های فنی و حرفه‌ای سما در پی توسعه طرح کاربنیان هستند.

وی درخصوص طرح کاربنیان توضیح داد: این طرح به این شکل است که دانشگاه یا سازمان سما امکاناتی مثل ساختمان یا تجهیزات را در اختیار فارغ‌التحصیلان می‌گذارند. همچنین قرار شده است از طرف دولت هم تسهیلاتی به این افراد اختصاص یابد تا با استفاده از این دو پتانسیل، فعالیت‌های خرد راه اندازی شود.

منظری‌توکلی اضافه کرد: با توجه به توصیه های مقام معظم رهبری در باب آموزش‌های فنی‌وحرفه‌ای و مهارتی، امیدواریم فصل جدیدی در آموزشکده‌ها و مدارس سما ایجاد شود. در سازمان سما، بیشترین تمرکز بر آموزش‌های مهارتی است تا دانش‌آموزان صاحب مهارت و شغل شوند.

انتهای پیام /